Ίσως να μην πεθάνει η Michonne παρά την αποχώρηση της Danai Gurira!Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το The Walking Dead στο Comic-Con του San Diego, o παραγωγός της σειράς και υπεύθυνος της τριλογίας ταινιών για τον Rick μαζί με τον Robert Kirkman, Scott Gimple, ουσιαστικά αποκάλυψε πως η Μichonne δεν θα πεθάνει, παρά την αποχώρηση της από την σειρά, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Rick!
Η Danai έχει υπέροχα πράγματα μπροστά της και εμείς δεν έχουμε τελειώσει με εκείνη, θα πω αυτό. Δεν έχουμε τελειώσει με κανέναν που έρχεται και φεύγει από την σειρά. Αλλά εκείνη έχει κάποια όμροφα πράγματα μπροστά της.
Η Gurira, που επιβεβαίωσε στην διάρκεια του Comic-Con πως θα αποχωρήσει από την σειρά, δεν ανέφερε αν έχει γυρίσει το τελευταίο της επεισόδιο, αλλά τόνισε πως η αρχιπαραγωγός Angela Kang και οι σεναριογράφοι της έδωσαν μια άξια και γενναιόδωρη έξοδο.
Θα πω αυτό, είμαι πολύ πολύ ευγνώμων για το ταξίδι της Michonne που δημιούργησαν η Angela και η ομάδα της. Θέλεις να φύγεις δίνοντας όλα όσο έχεις και εκείνοι ήταν πολύ γενναιόδωροι με μένα.

Υπάρχουν κάποιες εικασίες που λένε πως η Michonne θα επανασυνδεθεί με τον Rick στις ερχόμενες ταινίες. Φυσικά, όπως σαν αναφέραμε, ο χαρακτήρας της Gurira θα έχει έναν ρόλο σημαντικό στα επεισόδια που θα συμμετάσχει στην 10η σεζόν! Μένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει και αν αυτός θα έχει κάποια σχέση με την τριλογιά για τον Rick!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.