Το κοινό δεν θα περιμένει τις εκπλήξεις που φέρνει ο Negan στην 10η Season


Ένας σχεδόν ελεύθερος Negan έρχεται στην 10η Season ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Negan δεν θα παραμείνει ο απρόβλεπτος χαρακτήρας που γνωρίσαμε. Σύμφωνα με τον Jeffrey Dean Morgan σαν κοινό δεν θα περιμένουμε τις ανατροπές που φέρνει ο χαρακτήρας του. 
 "Θα είναι μια πολυάσχολη χρόνια για τον Negan καθώς του επιτρέπεται να έχει μια κάποια ελευθερία μέσα στην κοινότητα . Την ημέρα κυκλοφορεί ελεύθερος με επιτήρηση μέσα στην κοινότητα και το βράδυ γυρνάει στο κελί του κάτι που και ο ίδιος βρίσκει εντάξει. Σιγα σιγα όμως κερδίζει την ελευθερία του και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να τον δούμε να έρχεται σε επαφή με κάποιους χαρακτήρες . Θα σας εκπλήξει με τρόπους που δεν περιμένετε σαν κοινό. Αν αυτό θα είναι με καλό τρόπο ή με κάποια απαίσια πράξη του θα δείξει . Άλλωστε αυτή είναι η μαγεία του δεν ξέρεις ποτε τι ακριβώς θα πάρεις".


Δήλωσε ο Morgan με την Showrunner της σειράς Angela Kang να προσθέτει 

Του Negan του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των πραγμάτων και όσο ήταν στο κελί του δεν το είχε αυτό , όποτε τώρα του δίνεται η ευκαιρία να δείξει και αλλά πράγματα . Μην ξεχνάμε πως όλα ξεκίνησαν με την Judith στην προηγούμενη Season που θα μπορούσε να είχε αδιαφορήσει αλλά επέλεξε να γίνει ο ήρωας! Και ενώ προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής της Alexandria δεν θα χάσει την αιχμηρή του άποψη. Γιατί πολύ απλά ο Negan είναι ο Negan !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.