Καιρός το TWD να σταματήσει να βασανίζει την Carol


Πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος ; Στην περίπτωση της Carol πάρα πολλά ! Η σειρά της έχει φερθεί πολύ άσχημα , αυτό σε κάποια σημεία σίγουρα την βοήθησε στο να δυναμώσει σαν χαρακτήρας αλλά ήρθε η ώρα αυτό το συνήθειο να αλλάξει . Στην 9η season η Carol πέρασε καιρούς ευτυχίας και χαράς . Έχτισε ξανά μια οικογένεια και αποδέχτηκε τον ρόλο της βασίλισσας φυσικά η χαρά της είχε ημερομηνία λήξης καθώς δεν άντεξε ούτε ολόκληρη Season, μέχρι το τέλος της Season έχασε ακόμα ένα παιδί , χώρισε με τον Ezekiel και άφησε το στέμμα στην άκρη για να γυρίσει πίσω στην Alexandria και την σκληρή πραγματικότητα. Τουλάχιστον έχει εκεί μια οικογένεια κάποιος θα σκεφτεί και πολύ σωστά θα κάνει, ωστόσο η Carol είναι γεννημένη για τον ρόλο της μητερας. Έχει χάσει τόσα πολλά παιδιά και φαίνεται πως αυτό δεν μπορεί να σταματήσει σαν κάποιος να την έχει καταραστεί. Το Finale της 9ης Season την έδειξε να έρχεται κοντά με την Lydia με την οποία μοιράζονται τον ίδιο πόνο για τον χαμό του Henry. Η μία δεν έχει μάνα και η άλλη θα έκανε τα πάντα για ακόμα ένα παιδί . Ίσως η Lydia είναι το Endgame της Carol στο θέμα των παιδιών  . 


Ωστόσο η σειρά πρέπει να το πάρει αλλιώς με την ιστορία της και να δούμε και άλλα πράγματα από τον τέλειο και δυναμικό αυτό χαρακτήρα. Πολλοί χαρακτήρες έχουν χάσει δικά τους άτομα ωστόσο η Carol έχει ένα σύννεφο αποτυχιας σε ότι αφορά την ανατροφή παιδιών , η κατάρα ξεκίνησε με την Sophia, συνεχίστηκε με την Mika και την Lizzie, έχασε τον μικρό Sam και τώρα τον Henry. Οι Fans έχουν καταλήξει να φωνάζουν "Don't let Carol Adopt Judith" ως αστείο μεταξύ τους. 


Μπορεί όλη η θλίψη και η δύναμη που αντλεί από τις τύψεις της να είναι ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτούν πως αυτή η ιστορία δεν γίνεται να συνεχίσει να επαναλαμβάνετε γιατί κουράζει. Αν το ότι διποτε γίνει με την Lydia ελπίζουμε να είναι μόνιμο ! Ας ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο πως μιλάω για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα στην σειρά αλλά πραγματικά δεν θα άντεχα να την ξαναδώ να χάνει τον εαυτό της και να απομονωθεί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να φύγει και κατά κάποιον τρόπο αυτό κάνει και τώρα φεύγει μακριά από τον Ezekiel την τελευταία χαρούμενη ανάμνηση που θα μπορούσε να κρατήσει ωστόσο δικαιολογείται γιατί πέρα από χαρά ο Ezekiel θα της θυμίζει συνεχώς όσα είχαν. Σίγουρα οι βάσεις για ένα πολύ καλο Storyline για την Carol στην 10η Season έχουν μπει και φαίνεται πως θα έχουμε ανατροπές στον χαρακτήρα της που αυτήν την φορά μπαίνει στο επίκεντρο (Alexandria) και όποιος πόλεμος και αν προκύψει εκείνη θα είναι σίγουρα εκεί βέβαια δεν θα ήταν απίθανο να κινηθεί και μονη της ενάντια στην Alpha ψάχνοντας εκδίκηση. 

Άλλωστε εκείνη και ο Daryl αποτελούν τους "Atlanta 2" τους δύο τελευταίους επιζώντες της πρώτης Season θα ήταν χαζό αν επιτέλους δεν πάρει τον χρόνο που της χρειάζεται και μείνουμε στο ότι έχασε ακόμα ένα παιδί και μπει στο Background !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.