Οι εντυπώσεις για τα 10x01 & 10x02H δέκατη σεζόν έφτασε και η ανυπομονησία έλαβε τέλος..Μία σεζόν που την περιμέναμε και από το πρώτο επεισόδιο μας έδωσε την κατεύθυνση για το που θα πάμε και το τί θα δούμε..

Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα και μοιράστηκαν σε 2 κατηγορίες, σε αυτούς που το θεώρησαν τέλειο και ήταν αυτό που περίμεναν και  σε αυτούς που θεώρησαν ότι πλέον η σειρά έχει χάσει το δρόμο της..

Τα σχόλια τα πήραμε από την επίσημη σελίδα του The Walking Dead όπου μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχουν αρκετό μεγάλο αντίκτυπο αφού πιάνουν μεγάλη γκάμα θαυμαστών από όλο τον κόσμο..

Στα θετικά σχόλια του επεισοδίου τώρα..
Δυστυχώς οι αρνητικές κριτικές υπήρχαν και ήταν πολλές..Γνώμη μου για την πρεμιέρα και μπορεί να ακουστεί πολύ σκληρή αλλά μετά από την επιτυχημένη 9η σεζόν και ενώ έχεις χάσει τόσους δικούς σου ανθρώπους δεν μπορείς να δείχνεις τέτοιο επεισόδιο..Χαζές ασκήσεις λες και όλα τα ζόμπι έχουν τις ίδιες αντιδράσεις, ένας δορυφόρος που πέφτει και σβήνουν την φωτιά με κουβάδες και κλαδιά και χαρακτήρες που μένουν στάσιμοι...Αλλά ας δούμε τι είπαν και οι θαυμαστές..Ενώ το δεύτερο επεισόδιο ήταν σαφέστατα πολύ πολύ καλύτερο.Είδαμε την γνωριμία της Alpha με τον Beta και πολλά ακόμη..

Το δεύτερο επεισόδιο μας έδωσε μία πιο βαθιά εικόνα τους χαρακτήρες της Alpha και του Beta και ίσως την πιο ανθρώπινη πλευρά που έχουμε δει μέχρι τώρα από την Alpha,σαν επεισόδιο ήταν εντυπωσιακό και γρήγορο οπότε αφήνει θετικές εντυπώσεις..
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.