Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x01Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε, κάτι δηλαδή πολύ δυνατό ώστε να μας βάλει και πάλι στο κλίμα αλλά και να μας κρατήσει σε διαρκή αγωνία, έχοντας πάντα τα απαραίτητα διαλείμματα.Ο χαρακτήρας που ξεχώρισε από την αρχή ήταν ο Daryl, ο οποίος εμφανίστηκε από την πρώτη σκηνή, αλλά και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου.
Ο Daryl, ενώ ποτέ δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ηγηθεί ενός group, πάντα είναι η «ήσυχη» δύναμη που θα βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί, κάτι που πιστεύω είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας.
Στην ίδια θέση με τον Daryl θεωρώ ότι βρίσκεται και ο Aaron, ο οποίος ήταν αυτός που υποστήριξε να είναι η Alexandria σε επιφυλακή, κάτι που νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο στη συνέχεια του κύκλου. Ακόμα με την πολύ δυνατή ερμηνεία του έθεσε ένα ερώτημα που μέχρι τώρα δεν είχε τεθεί, αν τελικά η ομάδα μας αποτελεί τους καλούς ή τους κακούς, αλλά και τι θα έπρεπε να αποτελεί ώστε να μην υπάρχουν άλλες απώλειες.


Τέλος ένας σημαντικός χαρακτήρας, ο οποίος πιστεύω θα αναδειχθεί καλύτερα στη συνέχεια, είναι αυτός του father Gabriel, καθώς φαίνεται να αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ηγεσίας της Alexandria, αφού ήταν αυτός ο οποίος πήρε την απόφαση να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας της. Αυτή του η πράξη φυσικά ήταν αποτέλεσμα των οδηγιών της Michonne, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έγινε μετά από τη συζήτηση του με τον Negan.


Με την διάσπαση των group που υπάρχει, αλλά και με την απουσία του Rick, της Maggie και της Tara, ίσως έχουμε την ευκαιρία να δούμε χαρακτήρες που δεν είχαν δείξει ποτέ τις ικανότητές τους να κλιθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.