Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x02Callbacks

  • Στην τεχνική αποφυγής των walkers
Είδαμε για μια ακόμη φορά την τεχνική που χρησιμοποιούν από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς οι χαρακτήρες για να περπατούν ανάμεσα στους νεκροζώντανους. Έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από τον Rick και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, από τον Negan και τον Father Gabriel στο Sanctuary, καθώς και από τα αρχηγικά μέλη των Whisperers.


Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 2ο επεισόδιο της 10ης σεζόν θα παραμείνει κενή, καθώς το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στους Whisperers και κυρίως σε flashbacks από τη γνωριμία των Alpha και Beta. Δεν υπάρχει μεγάλη σύνδεση και συσχέτιση με το αρχικό υλικό.

Easter Eggs

  • Στη σειρά ταινιών "Friday the 13th"
Ο Beta στα flashbacks της γνωριμίας του με την Alpha εμφανίστηκε πανομοιότυπα με τον Jason Voorhees, τον πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών "Παρασκευή και 13".


Λοιπές Λεπτομέρειες

  • Στο παρελθόν του Beta (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
Το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν ήταν αφιερωμένο στους Whisperers, και κυρίως στη γνωριμία των Alpha και Beta. Όταν λοιπόν η Alpha προσπαθούσε να πείσει τον Beta να την ακολουθήσει, του αφαίρεσε τη μάσκα που φορούσε, είδε το πρόσωπο του και χαμογέλασε σαν να τον γνώριζε. Στην εκπομπή Talking Dead ήταν καλεσμένος ο Ryan Hurst (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Beta), και σχολίασε αυτή τη σκηνή λέγοντας πως ο Beta στο universe της σειράς και στην περίοδο πριν την αποκάλυψη ίσως ήταν λιγουλάκι διάσημος, γι'αυτό και η Alpha αντέδρασε έτσι.

Κατά πάσα πιθανότητα και επειδή οι παραγωγοί του The Walking Dead δεν κάνουν τίποτα τυχαία, ο Beta ήταν τραγουδιστής. Στη σειρά Fear the Walking Dead και συγκεκριμένα στο 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν υπάρχουν σε μια σκηνή σκορπισμένα εξώφυλλα άλπουμ βινυλίων, και μπορεί να μην έχουμε δει το πρόσωπο του Beta μέχρι στιγμής αλλά όλοι ξέρουμε τον πρόσωπο του Ryan Hurst. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έκανε πολλές αναφορές στο τραγούδι, λέγοντας στην Alpha να μην ξανά τραγουδήσει και πως το μόνο τραγούδι που δεν θέλει να τελειώσει είναι ο ήχος των walkers.

Επίσης, ένα επιπλέον γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει το ότι ο Beta ήταν διάσημος πριν την αποκάλυψη είναι ότι και το origin story του χαρακτήρα στα comics είναι παρόμοιο, με τη διαφορά πως εκεί ήταν διάσημος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

  • Στην αμφίεση του Beta
Όταν είδαμε όλοι τη μεταφορά του χαρακτήρα του Beta στη σειρά, ασχοληθήκαμε αρκετά με το παρουσιαστικό του και συγκεκριμένα με την αμφίεση του. Πλέον μας έγινε γνωστό πως το μπλουζάκι που φοράει καθώς και η μάσκα σήμα κατατεθέν του Beta, άνηκαν στον καλύτερο του φίλο. Στη φωτογραφία που απεικονίζονται οι δύο άντρες με τα σβησμένα πρόσωπα, ο δεξιά με το καπέλο είναι ο Beta και ο αριστερά με τη μπλούζα με την κίτρινη φάτσα είναι ο καλύτερος του φίλος.

Fun fact, η μάσκα του Beta είναι και η πρώτη μάσκα που φτιάχτηκε ποτέ για τους Whisperers.

  • Στη φοβία της μικρής Lydia
Είδαμε τη Lydia καθώς περνούσαν με την Alpha ανάμεσα από τους walkers να φοράει προστατευτικά στα αυτιά της. Έπειτα, καθώς η Alpha την καθάριζε την είδαμε να κλείνει τα αυτιά της μόλις ακούστηκαν οι ήχοι που κάνουν τα zombies. Στο τέλος των flashbacks όμως, την είδαμε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να καταπολεμήσει το φόβο της και τελικά να το καταφέρνει.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "The dead don't have names. And we shouldn't, either. Without names or a past, those of us strong enough to still be alive out here can know each other on a primal level." - Alpha στον Beta.
  • "There are only two kinds of people left in this world the ones brave enough to walk with the dead and everybody else. "- Alpha στον Beta.
  • "I am also empty, as Alpha wants." - Gamma στον Beta.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.