Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x02
Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο παρελθόν της Alpha και ειδικότερα στη γνωριμία της με τον Beta.

Ο πρώτος χαρακτήρας που ξεχώρισε, ήταν φυσικά ο Beta, ο οποίος προσπάθησε αρχικά να μας δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την Alpha, όμως τελικά άφησε αυτή και τη Lydia να προστατευτούν από τα ζόμπι εκεί που έμενε. Στο επεισόδιο είδαμε και ένα κομμάτι του δικού του παρελθόντος, το οποίο μας δημιούργησε δύο απορίες: γιατί φόραγε τη μάσκα, αλλά και ποιον δεν μπορούσε να αφήσει πίσω του.


Ο δεύτερος χαρακτήρας που ξεχώρισε στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν αυτό της μητέρας του παιδιού του οποίου είχαμε δει το χαμό, στο ενδέκατο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν. Είδαμε την προσπάθεια της, να ξεπεράσει το τι έγινε, αλλά και τις επιπτώσεις. Στην αρχή η Alpha ήταν ελαστική μαζί της, όμως αυτό αποδείχθηκε επικίνδυνο, αφού εκείνη επέλεξε να της επιτεθεί με σκοπό να την σκοτώσει, αφού ήταν υπεύθυνη για ότι συνέβη στο μωρό της. Φυσικά όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν την Alpha έχοντας ως αποτέλεσμα την ίδια της την αδερφή να την αφήνει να γίνει τροφή για τα ζόμπι.


Η αδερφή της, η οποία έμμεσα τη σκότωσε είχε εξ αρχής δείξει δείγματα ότι δεν θα ανεχόταν την παράνοια της, λέγοντάς της έπρεπε να σε εγκαταλείψω όταν είχα την ευκαιρία. Αφού λοιπόν βρήκε την ευκαιρία το έκανε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που έκανε την Alpha να την εμπιστευτεί, αφού επέλεξε εκείνη κι όχι την ίδια της την αδερφή. Την εμπιστοσύνη αυτή η Alpha την έδειξε έμπρακτα, αφού την έχρισε Gamma στην κοινότητα των whisperers.


Το συγκεκριμένο επεισόδιο ενώ δεν είχε διαρκή δράση και αγωνία, μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες και γεγονότα που θα μας απασχολήσουν, λογικά, στη συνέχεια της σεζόν.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.