Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x03


Callbacks

  • Σε παλαιότερη αναφορά στην Carol
Η Alpha και η Carol είναι δύο χαρακτήρες με πολλά κοινά, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η Alpha ανέφερε ότι δεν έχουν πρόβλημα με τη φύση, αναφερόμενη στην φωτιά που ξέσπασε στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν. Ένα παρόμοιο σχόλιο είχε κάνει ο Rick στον Morgan για την Carol, λέγοντας πως είναι περήφανος για εκείνη και πως αποτελεί δύναμη της φύσης, διότι είχε σκοτώσει μόνη της τέσσερις Saviors.


Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 3ο επεισόδιο της 10ης σεζόν θα παραμείνει κενή, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου ήταν αφιερωμένο στην Carol. Δεν υπάρχει μεγάλη σύνδεση και συσχέτιση με το αρχικό υλικό.

Easter Eggs

  • Σε παλαιότερες τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς
Μέσα από την ιστορία του Daryl στην Carol για τον πατέρα του, οδηγούμαστε με έμμεσο τρόπο σε τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).


Λοιπές Λεπτομέρειες

  • Στις παραισθήσεις της Carol
Η Carol λοιπόν, μέσα από το επεισόδιο θα έλεγαν πολλοί ότι αρχίζει και τρελαίνεται, όμως αυτό που ισχύει είναι πως τα χάπια που έπαιρνε σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου την έκαναν να συνδέει πραγματικά και φανταστικά γεγονότα και να καταλήγει σε ένα μπερδεμένο αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα, το ρολόι τοίχου χωρίς δείκτες που είδαν στο εκπαιδευτήριο σκύλων (πραγματικό γεγονός), το είδε αργότερα στο ρολόι του χεριού της (φανταστικό γεγονός).


Επίσης, το εξώφυλλο του βιβλίου Οικιακής Οικονομίας που βρήκε η Carol το φαντάστηκε με τον εαυτό της και τα παιδιά που έχει χάσει. Το background όμως που είδε είναι το τραπέζι και το τζάκι από τη σκηνή με τον Daryl στην Alexandria, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "You can fight. You are low on fighters. Peanut butter, meet jelly. You're taking him. End of discussion." - Gabriel στους Negan και Aaron.
  • "The bitch has to die." - Carol στη Michonne.
  • "One truth kept my people going if you don't protect what belongs to you, then sooner or later, it belongs to someone else." - Negan στον Aaron.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.