Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x03
Ένα δυνατό επεισόδιο από κάθε άποψη, πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, αλλά και από ότι περιμέναμε, με πρώτο βασικό χαρακτήρα την Carol. Είδαμε τον εθισμό της στα χάπια αλλά και την άκαρπη προσπάθειά της να κοιμηθεί αλλά και να υποταχθεί στην Alpha. Φυσικά η Carol δεν είναι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα, ότι και να την απασχολεί, και μας το απέδειξε αφού κατάφερε ολομόναχη να ξεκάνει μερικά ζόμπι αρκετά εύκολα


Ο δεύτερος χαρακτήρας που ξεχώρισε στο επεισόδιο ήταν ο Aaron ο οποίος, ό,τι δυσκολίες και να έχει πάντα βρίσκει τον τρόπο να τις προσπερνά. Είδαμε την τροποποίηση και την αξιοποίηση του κομμένου του χεριού, αλλά και τον πόνο που έχει ακόμα για τον χαμό του Eric και την αντιπαράθεση του με τον Negan, αφού ακόμα δεν τον εμπιστεύεται.


Ο τρίτος χαρακτήρας που μας απασχόλησε ιδιαίτερα στο επεισόδιο ήταν ο Negan ο οποίος φαίνεται να έχει ανακάμψει από τη σκοτεινή του περίοδο, λόγω του χαμού της αυτοκρατορίας του, αλλά και της Lucille. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μας έδειξε ότι δεν είναι μόνο ο κακός ηγέτης και αντίπαλος, αλλά αν θέλει, και το τονίζω, αν θέλει μπορεί να συνεργαστεί μαζί με το group μας.


Φυσικά τον Negan, εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ και μετά από το συγκεκριμένο επεισόδιο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι λίγο να εμπιστευτώ και την Carol.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.