Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x03
Ένα επεισόδιο που περιμέναμε αρκετά κυρίως για την αντεπίθεση της Alpha, το οποίο ομολογώ με άφησε λίγο απορημένη. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά του επεισοδίου:

Το πρώτο θετικό που παρατήρησα στο επεισόδιο ήταν η σκηνή στα σύνορα. Μία σκηνή που περίμενα πολύ διαφορετική όμως ακόμα κι έτσι είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά είδαμε κάποιον villain της σειράς να αντιδρά διαφορετικά στην καταπάτηση των όρων του, τώρα μένει να δούμε αν αυτό που έκανε η Alpha θα είναι καλύτερο ή χειρότερο.


Η δεύτερη σκηνή που θεώρησα αρκετά δυνατή ήταν αυτή όταν η Carol είδε την φωτογραφία της, μαζί με όλα τις τα "παιδιά" πάνω σε ένα βιβλίο που βρήκε πεταμένο. Πέρα από την εικόνα σαν εικόνα, η σκηνή αυτή ήταν και ένα από τα πρώτα στοιχεία για να καταλάβουμε ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.


Το τρίτο θετικό του επεισοδίου και η καλύτερη σκηνή για μένα ήταν μέσα σε όλο το χάσιμο της Carol η σκηνή που νόμιζε ότι είχε μιλήσει με τον Daryl. Δεν με προειδοποίησε κανείς και η αποκάλυψη ότι όλο αυτό ήταν παραίσθηση απλά με άφησε σοκαρισμένη.


Όσο αναφορά τα αρνητικά του επεισοδίου:

Νομίζω κάτι που θα μας απασχολήσει αρκετά είναι η παράνοια της Carol αλλά και του Siddiq. Δεν κοιμούνται και έχουν παραισθήσεις κάτι που θα μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους και να μην το πουν σε κανέναν όμως δεν συνηδειτοποιούν ότι βάζουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους που αγαπάνε.


Το δεύτερο και τρίτο αρνητικό θα τα αναφέρω μαζί αφού δεν είναι και τόσο σοβαρά όσο αναφορά την πλοκή απλά είναι δύο πράγματα που θα προτιμούσα να έχουν γίνει κάπως αλλιώς.
Το πρώτο που με "ενόχλησε" είναι ότι η ομάδα μας μπήκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και αυτό έτυχε να είναι εντελώς άδειο..
Το δεύτερο ήταν ότι όταν η Carol έπεσε σε παγίδα φώναξε, όμως κανείς δεν την άκουσε και ξαφνικά όταν είχε ξεκάνει όλα τα ζόμπι τότε εμφανίστηκε σχεδόν όλη η ομάδα για να τη βοηθήσει. Δηλαδή τι διαφορά θα είχε αν ερχόντουσαν λίγο πιο νωρίς; Λες και φοβήθηκε κανείς ότι δεν θα τα κατάφερνε η Carol ακόμα και κρεμασμένη ανάποδα..


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.