Πως πεθαίνει η Alpha στο Comic ;Παρακάτω ακολουθούν Spoilers για την σειρά και το Comic όποτε αν δεν θέλετε να ξέρετε σταματήστε την ανάγνωση τώρα ! 

Η μεγάλη κακός της σειράς μας για την 10η Season ακούει στο όνομα Alpha και έχει στα χέρια της ένα πυρηνικό όπλο a.k.a αρκετές χιλιάδες Walkers. Η αρχηγός των Whisperers μπορεί να τρομοκρατεί την ομάδα μας αλλά με βάση το Comic δεν έχει ακόμα πολλά ψωμιά. 
Τα πράγματα βέβαια για την σειρά μπορεί να είναι διαφορετικά καθώς φαίνεται ότι έχουν επενδύσει αρκετά στην Alpha της Samantha Morton . Η ερώτηση όμως παραμένει ποιος, πως και ποτε σκοτώνει την Alpha στο Comic ; Και η απάντηση είναι Negan, αποκεφαλισμός σύντομα ! 
Ναι αυτός που σκοτώνει την Alpha στο Comic είναι ο Negan. Συγκεκριμένα μετά την απόδραση του εισχωρεί ως περαστικός στους Whisperers καθώς παριστάνει πως δεν ανοίκει στις κοινότητες μας. Ζει μαζί τους μια εβδομάδα και η Alpha του δείχνει εμπιστοσύνη εκείνος της πουλάει και λίγα χαζολογα και μπορεί κανείς να πει ότι εκείνη του ανοίγεται !

Ένα βράδυ μερικοί Whisperers προσπαθούν να βιάσουν μια κοπέλα από την ομάδα τους καθώς αυτό είναι κάτι που εκείνοι κάνουν στο κόμικ θέλοντας να τονίσουν την ζωώδεις φύση τους. Ο Negan έχει αποδείξει πως είναι κατά του βιασμου και επεμβαίνει αργότερα θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Alpha η οποία το θεωρεί φυσιολογικό λέγοντας πως αν προστατεύει τους αδύναμους δεν θα γίνουν ποτε δυνατοί. 

Ο Negan της λέει πως έτσι λειτουργεί η κοινωνία και εκείνη αρχίζει να κλαίει λέγοντας πως είναι αδύναμη και πως εκείνος ταιριάζει όντως μαζί τους ο Negan την αποκεφαλίζει και απαντά μα δεν θέλω να είμαι εδώ.Στην συνέχεια ο Negan πηγαίνει το κεφάλι στον Rick και αργότερα ξεσπά ο πόλεμος με τον Beta να εξαπολύει το κοπάδι στην ομάδα μας για εκδίκηση. Ο Negan παλεύει στο πλευρό της ομάδας μας. Τα πράγματα ωστόσο στην σειρά μπορεί να γίνουν διαφορετικά καθώς πρόσφατα η Samantha Morton γύριζε σκηνές και σίγουρα τα γυρίσματα ήταν για το 2ο μισό της Season. Ενδιαφέρον αποτελεί ότι ο Negan ήταν μαζί της στα γυρίσματα την ίδια μέρα και στο ίδιο σημείο . Η σειρά βέβαια έχει και μια βεντέτα με την Carol να λύσει όποτε ίσως το Kill πάει σε εκείνη . Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.