Ανάγκασε η Alpha τον Siddiq να αποκεφαλίσει τα θύματα της ;


Ο Siddiq περνάει δύσκολα καθώς είναι ο μοναδικός επιζώντας από τα θύματα της Alpha η οποία τον άφησε να ζήσει για να σπείρει τον φόβο στις κοινότητες όπως είπε ο ίδιος . Ωστόσο αρκετοί πιστεύουν πως πίσω από την ιστορία του κρύβεται και κάτι ακόμα κάτι πιο σκοτεινό που τον βασανίζει. Μερικοί θεωρούν πως ίσως πρόδωσε την ομάδα μας και βοήθησε να παραδώσει τα θύματα στην Alpha . Αυτό είναι κάτι που εγώ αποκλείω αλλά ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Μια άλλη σκοτεινή θεωρία που ήρθε στην επιφάνεια μετά το 10x03 είναι ότι ο Siddiq αναγκάστηκε από την Alpha να αποκεφαλισει τους φίλους του προκειμένου να ζήσει. Κάναμε μια μικρή αναζήτησή και ενώ δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε δεν μπορούμε και να το αποκλείσουμε όποτε πάμε να δούμε όσα στοιχεία μαζέψaμε που δείχνουν ότι η θεωρία αυτή ίσως και να ισχύει. 

- Ο Siddiq είχε βρεθεί δεμένος σε ένα δέντρο σχετικά μακριά από τους πασσάλους ωστόσο ήξερε που είναι τα κεφάλια των φίλων του και καθοδήγησε τους υπόλοιπους εκεί . Στην ιστορία που είπε στον λόγο του δήλωσε πως όταν ήρθε η ώρα να πεθάνει η Alpha τον χτύπησε και τον άφησε αναίσθητο λέγοντας του να στείλει το μήνυμα ! Φαντάζομαι πως από την στιγμή που οι φόνοι δεν έγιναν στο δάσος ο Siddiq δεν θα έπρεπε να ξέρει που είναι τα κεφάλια των θυμάτων !-Στο 10x01 πάνω στις αναλαμπές από το συμβάν βλέπει μια αράχνη στην συνέχεια βλέπουμε από τα μάτια του την Enid να μάχεται και αμέσως μετά μια αράχνη στον ιστό της και από πίσω αίματα .


Θα μπορούσε να είχε αυτην την ανάμνηση με το αίμα να πετάγεται αν δεν το είχε κανει ο ίδιος!
-Και πάμε στο 10x03 με την θεωρία να φουντώνει . Όταν ο Daryl και η Michonne πάνε την Carol στο ιατρείο του εκείνος σαστίζει και δεν μπορεί να κάνει την αφαίρεση του γυαλιού από το χέρι της αλλά όλα ξεκινάνε όταν ο Siddiq πιάνει στα χέρια του το νυστερι 

και αμέσως του έρχεται η μαχαιρα της Alpha στο μυαλό 


και την ίδια να του λέει "Good " σαν επιβράβευση ίσως ή παρότρυνση να συνεχίσει ;


Ίσως οι τύψεις του προς την Carol τον έβαλαν σε όλες αυτές τις σκέψεις και στην ουσία είδαμε την στιγμή που αποκεφαλιζε τον Henry. Ο Siddiq υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αλλά μην ξεχνάμε πως περίμενε να φέρει ένα παιδί στον κόσμο ! Σίγουρα το κουβάρι του τραύματος θα ξετυλιχθεί και θα μάθουμε τι πραγματικά έγινε και τι ρόλο έπαιξε ο Siddiq σε αυτό. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Alpha παίζει με το μυαλό των χαρακτήρων αλλά και των θεατών πολύ καλά !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.