Πανέξυπνα Easter Eggs σε τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς έκρυβαν οι παραισθήσεις της Carol


Στο 3ο επεισόδιο της 10ης σεζόν, είδαμε την Carol να προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, αλήθειας και παραισθήσεων, όμως όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο και στο μυαλό της είχαν αρκετή δόση ρεαλισμού και πανέξυπνα Easter Eggs στις τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς.

Ας το πάρουμε από την αρχή, είδαμε λοιπόν τον Daryl να λέει στην Carol μια ιστορία για τον πατέρα του, με σκοπό να τη βοηθήσει με τις αϋπνίες της, αργότερα όμως συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό συνέβη στο μυαλό της Carol και όχι στην πραγματικότητα. Αν αναλύσουμε λοιπόν την ιστορία που της είπε ο Daryl, θα προσέξουμε ότι έμοιαζε πάρα πολύ με την ιστορία της κόρης της Sofia. Ένα μικρό κορίτσι που το έψαχναν, αλλά τελικά δεν βρέθηκε ποτέ (ζωντανό) σ'έναν αυτοκινητόδρομο. Συγκεκριμένα ο Daryl ανέφερε πως ο πατέρας του έναν βράδυ περνούσε μέσω του Κεντάκι στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο I-66.

Στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν, στο επεισόδιο "What Lies Ahead", είχε χαθεί η Sofia σ'έναν αυτοκινητόδρομο και δεν την ξαναείδαμε ζωντανή. Στην πραγματικότητα, ο αυτοκινητόδρομος αυτός είναι ο Georgia State Route 9 (η έντονη κόκκινη γραμμή στον παρακάτω χάρτη). Το νότιο τμήμα του δρόμου αυτού συνδέεται με τον I-85 βόρεια της Ατλάντα (ο κόκκινος κύκλος στον παρακάτω χάρτη).


Ο Ι-85 είναι ο διαπολιτειακός που είδαμε στην πρεμιέρα της πρώτης σεζόν "Days Gone Bye" με τον Rick να βρίσκει και να σκοτώνει το ξανθό zombie κοριτσάκι.


Ο I-66 που αναφέρει λοιπόν ο Daryl, είναι έξοδος του I-85, και συνδέεται βόρεια με τον Flat Schoals Road και κατά μήκος με το Red Oak.


Οι  δύο αυτοί δρόμοι συνδέονται με δύο πολύ γνωστές τοποθεσίες των γυρισμάτων της σειράς μας. Ο Flat Schoals Road είναι ο δρόμος γύρω από το μέρος που ο Eastman εκπαίδευε τον Morgan στο Aikido και συγκεκριμένα στο 4ο επεισόδιο της 6ης σεζόν.


Όσον αφορά το Red Oak, στο 9ο επεισόδιο της 9ης σεζόν, ο Daryl και η Michonne βρίσκουν και αιχμαλωτίζουν τη Lydia σε μια γέφυρα. Η γέφυρα αυτή, στην πραγματικότητα είναι η Red Oak Creek Covered Bridge και βρίσκεται βόρεια του Woodbury της Georgia.
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.