Είναι σε κίνδυνο η υγεία του Ezekiel ;


Σίγουρα ο βασιλιάς μας έχει δει και πιο ένδοξες μέρες όπως είδαμε στο 10x04 ο Ezekiel είναι συναισθηματικά συντετριμμένος μετά τον χαμό του γιου του, την πτώση του βασιλείου του και τον χωρισμό του με την Carol . Ωστόσο πέρα από τα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως που αντιμετωπίζει ο Ezekiel ίσως έχει ένα μυστικό που αφορά την υγεία του. Στην πρεμιέρα της 10ης Season τον είδαμε να σβήνει την φωτιά που προέκυψε από την πτώση του δορυφόρου ο οποίος όπως μας ενημέρωσε ο Eugene σίγουρα έχει ποσοστά ραδιενέργειας από το διάστημα .

Τότε τον είχαμε δει να βήχει αλλά δεν ήταν ανησυχητικό σημάδι καθώς θα μπορούσε να συμβεί από τον καπνό. Αλλά από ότι φαίνεται στο Sneak Peek για το επόμενο επεισόδιο ο Ezekiel έχει έναν παράξενο βήχα και προφανώς θέλουν να το παρατηρήσουμε γιατί όταν βήχει η κάμερα εστιάζει αρκετά σε εκείνον. Επίσης η επίσημη περίληψη για το επεισόδιο αναφέρει πως "Μερικές προμήθειες από το Hilltop εξαφανίζονται,κάποιος από την Alexandria θεοποιεί τον Negan ενώ ο Ezekiel κρατά ένα μυστικό". Ίσως αυτό θέσει τον Ezekiel σε σοβαρό κίνδυνο στην συνέχεια μην ξεχνάμε ότι πλέον βρίσκεται στην σειρά μας με έξτρα χρόνο καθώς με βάση το Comic θα έπρεπε να είχε πεθάνει στους πασσάλους. 

Τι ξέρουμε όμως εμείς . 

Ακολουθεί Spoiler. 
Ο βασιλιάς μπορεί όντως να περάσει κάποιο πρόβλημα υγείας ωστόσο δεν φαίνεται ότι θα τον χάσουμε καθώς εχθές βρισκόταν στα γυρίσματα του 15ου επεισοδίου μαζί με την Yumiko και τον Eugene ! Τώρα αν μας κρατάνε τον θάνατο του για το Finale μένει να το δούμε το μόνο σίγουρο ότι μόλις μάθουμε θα ξέρετε και εσείς !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.