H απόφαση του Gabriel για τη μοίρα του NeganO Negan είναι πλέον ελεύθερος και θεωρείται καταζητούμενος! Στο τελευταίο και πρόσφατο επεισόδιο "Silence the Whisperers", η Margo πεθαίνει στην προσπάθεια του Negan να σώσει την Lydia. O πρώην αρχηγός των Saviors προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της Alpha από τους Alfred, Gage και Margo (μέλη των Highway Men) με αποτέλεσμα να σκοτώσει καταλάθος την τελευταία. Μετά από αυτό το συμβάν πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στην Alexandria για να αποφασιστεί η μοίρα του Negan. O Aaron, παρ'όλο που στο προηγούμενο επεισόδιο σώθηκε από τον Negan, υποστηρίζει ότι δεν του αξίζει να ζει ανάμεσά τους, διότι, αν και έκτισε ποινή 8 χρόνων ση φυλακή, δεν θα συμμορφωθεί ποτέ. Daryl και Siddiq υπερασπίστηκαν τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Jeffrey Dean Morgan, αφήνοντας έτσι στον Father Gabriel τη δύσκολη απόφαση. Ο Gabriel θα θελήσει χρόνο για να σκεφτεί την επιλογή του και έτσι αποφασίζει να επισκεφτεί το κελί του Negan. Όμως, αυτός δεν βρίσκεται εκεί!

Η showrunner της σειράς, Angela Kang, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο EW (Entertainment Weekly) θεωρεί ότι ο Gabriel δε θα ψήφιζε τη θανάτωση του Negan. Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων στην Alexandria απαιτεί τη δίκη του Negan, όμως ο Gabriel θα ήταν αυτός που θα είχε τον τελευταίο λόγο και σύμφωνα με την Kang, η απόφασή του θα ήταν αυτή που όλοι μας θα θέλαμε να ακούσουμε, μιας και οι δύο άντρες είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση. Εξάλλου, ο Gabriel επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αλλαγή και την εξέλιξη της προσωπικότητας του Negan, μετά από τις συζητήσεις τους όλα αυτά τα χρόνια φυλάκισης.


"Πιστεύω ότι ο Gabriel γνώρισε και ψυχολόγησε τον Negan όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Εκτός αυτού, είναι και η θετική ψήφος του Daryl, η πλευρά της Lydia που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό το συμβάν αλλά και η προσπάθεια του Negan να αλλάξει όλον αυτόν τον καιρό. Σίγουρα θα αναλογιζόταν αρκετά την επιλογή του, θα προσευχόταν και θα ξυπνούσε την επόμενη μέρα, βλέποντας την κατάσταση λογικά και αισιόδοξα, δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στον Negan. Η πράξη του δεν ήταν σκόπιμη και έτσι θα θεωρούσε ότι ο κόσμος σκέφτεται και αντιδρά παρανοϊκά. Αλλά όταν βλέπει το άδειο κελί και συνειδητοποιεί ότι ο Negan έχει δραπετεύσει, εξοργίζεται και ίσως αναθεωρεί για τη σκέψη του. Διότι, αυτή η επίσκεψη θα αποτελούσε ουσιαστικά παράγοντα για να κατασταλλάξει και να αποφασίσει." αναφέρει η Angela Kang στο EW.

Στο trailer για το επόμενο επεισόδιο μαθαίνουμε τον συνένοχο της δραπέτευσης του Negan, αλλά φυσικά δε θα σας το αποκαλύψουμε για να μη λέτε ότι σας κάνουμε spoiler. Παρ'όλα αυτά αν θέλετε να μάθετε έχει κυκλοφορήσει ήδη στο Youtube. Η Kang ανέφερε, επίσης, ότι σύντομα θα μάθουμε την μοίρα του Negan και που θα καταλήξει όλη αυτή η κατάσταση. Οι αναγνώστες του comic πάντως είναι ενθουσιασμένοι, αν μη τι άλλο, διότι, ίσως να πλησιάζει η απόλυτη εξιλέωση του Negan, αν η σειρά ακολουθήσει πιστά το comic από το σημείο της δραπέτευσης και μετά. Άμα θέλετε να μάθετε γι'αυτό πατήστε ΕΔΩ.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.