Νωρίτερα από ότι πιστεύαμε θα επιστρέψει η Maggie
Νωριτερα μέσα στον μήνα η  σειρά μας έκανε μια ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια του Comic Con της Νέας Υόρκης ανακοινώνοντας μας πως η Lauren Cohan θα επιστρέψει στη σειρά. Φυσικά αυτό φημολογούταν για μήνες αλλά εντέλει ήρθε και η επιβεβαίωση. Όπως φαίνεται, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε την Cohan στις οθόνες μας τη φετινή σεζόν!

Το αφεντικό της σειράς, η Angela Kang, μιλώντας στο Entertainment Weekly δήλωσε τα εξής σχετικά με την πιθανότητα αυτή:
Ίσως τη δούμε να επιστρέφει σε κάποιο σημείο αυτής της σεζόν αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γι'αυτό. Η Maggie είναι ένας χαρακτήρας που πάντα λάτρευα να γράφω τις σκηνές του. Θεωρώ πως έχει πολύ πλάκα στο κόμικ. 
Και στη συνέχεια πρόσθεσε:
Η ιδέα να είναι η Maggie εκεί έξω και η ομάδα της να την αναζητάει υπήρχε εδώ και καιρό. Άρα σίγουρα είναι στο μυαλό των ηρώων μας όσο εκείνοι διαχειρίζονται την παρούσα κατάσταση και αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπέροχοι, τους αγαπάνε και βρίσκονται μακριά, όντες δυσπρόσιτοι αυτή τη στιγμή.
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη της, η Kang εκδήλωσε τον ενθουσιασμό της που θα ξανασυνεργαστεί με την Cohan.
Προσωπικά την αγαπάω πολύ. Είναι τόσο ζεστή, υπέροχη και αστεία παρουσία στο σετ της σειράς. Λέγαμε για καιρό πως ο στόχος ήταν πάντα να βρούμε τρόπο να συνεχίσουμε την ιστορία της και υπήρχαν πολλά διοικητικά ζητήματα που έπρεπε να λυθούν. Μπορεί η φανς να ένιωθαν πως τίποτα δεν θα συνέβαινε και πως όλα ήταν ψέματα. Αλλά πίσω από τις σκηνές υπήρχαν συζητήσεις για καιρό και έτσι δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που όλα πήγαν καλά. Θα έχει πλάκα!
Και όπως φαίνεται λοιπόν, η επιστροφή της Cohan στη σειρά δεν αργεί!
.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.