Ποιός ελευθέρωσε τον Negan ;


Το 4ο επεισόδιο της 10ης Season ολοκληρώθηκε με τον Negan να δραπετεύει. Ωστόσο όπως φαίνεται έχει συνεργό ! Μπορεί η Lydia να πήρε την ευθύνη ωστόσο όλοι ξέρουμε πως δεν ήταν εκείνη πίσω από την απόδραση του Negan. Παρακάτω ακολουθούν Spoilers από το Comic που πολύ πιθανόν να δούμε και στην σειρά. 

Στο Comic λοιπόν τον Negan τον ελευθερώνει ο Brandon ελπίζοντας πως θα ξεσπάσει πόλεμο με τους Whisperers. Ο λόγος είναι επειδή ο Brandon μισεί τους Whisperers που έχουν σκοτώσει την μητέρα του αλλά και τον Rick που έχει σκοτώσει τον πατέρα του πάνω σε έναν καυγά. Ελευθερώνει λοιπόν τον Negan που στην ουσία θέλει για προστασία και μαζί του πάει προς τα σύνορα των Whisperers για να τους ειδοποιήσει ότι ο Rick σχεδιάζει επίθεση ελπίζοντας πως εκείνοι θα επιτεθούν πρώτοι. Ο Negan βέβαια είναι απρόβλεπτος και μόλις φτάνει στα σύνορα σκοτώνει τον Brandon και συνεχίζει μόνος του. 


Η σειρά έχει παρουσιάσει τον χαρακτήρα του Brandon πολύ διαφορετικά καθώς τον έχουμε δει πολύ λίγο ως φύλακα του Negan όσο εκείνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι λόγοι για τους οποίους τον ελευθέρωσε παραμένουν άγνωστοι ωστόσο από το Trailer φαίνεται πως θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο ! Η επίσημη περιγραφή για το 10x05 λέει πως ένας κάτοικος της Alexandria θα θεοποιήσει τον Negan. Μένει να δούμε το γιατί !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.