Ηθοποιός του TWD δέχεται έντονη λεκτική επίθεση από υπάλληλο security σε Convention!


Η Nadine Marissa (Nabila) σε ένα live της στο Instagram, περιγράφει λεπτομερώς την πλήρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά υπαλλήλου security προς την συνάδελφό της Angel Theory.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα convention του New Jersey, όταν η ηθοποιός Angel Theory (Kelly) πήγε ως guest στο Walker Stalker Convention, που για ακόμα μια φορά κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο χαρακτήρας της Angel έχει ένα πρόβλημα ακοής, το οποίο έχει και η ίδια η ηθοποιός. Είχε την ακοή της κανονικά από μικρή, αλλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να την χάνει. Όταν της μιλάν πολλοί άνθρωποι μαζί, βιώνει σωματικό πόνο, γι'αυτό πρέπει να της μιλάει ένα άτομο τη φορά.

Την Παρασκευή λοιπόν ξεκίνησε το convention. Όλοι έχουν κάποια κάρτα τύπου "πάσο", κι αυτό ισχύει και για τους fans αλλά και για τους ηθοποιούς. Φέτος όμως, τα πάσο έμοιαζαν και οι security δε γνώριζαν καν τους καλεσμένους ηθοποιούς, με αποτέλεσμα να τους σταματούν συνεχώς από το να φτάσουν στα καμαρίνια τους, με τη δικαιολογία ότι τους πέρασαν για fans.

Το Σάββατο λοιπόν είχαν υποσχεθεί στην Angel ότι θα έχει διερμηνέα για να την βοηθάει στη συνεννόηση, ώστε όλα να κυλήσουν πιο ομαλά για όλους, τον οποίο δε διέθεσαν εν τέλη. Ένας fan προσφέρθηκε να την βοηθήσει. Επίσης, η Angel έχει έναν σκύλο/"σύντροφο", ο οποίος την έχει βοηθήσει πολύ, την Nova. Κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα από τους fans και πήγε να παίξει με την Nova, η οποία είναι μια σταλιά. Ένας υπάλληλος security λοιπόν, ξεκινάει να φωνάζει πολύ στην Angel να φύγει το σκυλί από τον χώρο. Ο ατζέντης της Angel, του λέει να σταματήσει να φωνάζει, διότι εκείνη δεν ακούει, όμως εκείνος συνέχισε να φωνάζει θεωρώντας ότι τον αγνοεί.

Κάποια στιγμή η Angel αντιλαμβάνεται μια αναστάτωση και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει, χωρίς να έχει διερμηνέα μαζί της. Εκείνη τη στιγμή πλησιάζουν και κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κρατούσαν και όπλα. Φανταστείτε να μην ακούς και να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται κι απλά να βλέπεις 2-3 αστυνόμους με όπλα να σε πλησιάζουν! Αμέσως η Nadine πηγαίνει κοντά της για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει, διότι τρομοκρατήθηκε. Ο υπεύθυνος του convention, ενώ έβλεπε το σκηνικό, δεν επενέβη ποτέ.

Fact: Την επόμενη ημέρα η Angel επέστρεψε κανονικά στους fans της, στο convention.

Μπορείτε να δείτε το live της Nadine παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.