What It Always Is Spoilers (10.05)


5ο επεισόδιο της Season και ετοιμαστείτε γιατί θα έχουμε αρκετές ανατροπές ! Στο επίκεντρο θα είναι το Hilltop και οι Whisperers αλλά και ο ελεύθερος Negan ! 
Στο Hilltop. 
Έχουν χαθεί προμήθειες συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για ένα κιβώτιο με ψάρια και μερικά φάρμακα . Ο Ezekiel έχει ένα μυστικό που αφορά την υγεία του. Έχει καρκίνο στον θυρεοειδή η γιαγιά του και ο πατέρας του το είχαν πάθει αλλά είχαν κερδίσει καθώς ήταν εύκολα αντιμετωπίσιμο στην εποχή μας αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα .Η Magna,ο Daryl και η Connie ψαχνουν την Kelly . Ο Daryl και η Connie θα έρθουν πιο κοντά με τον Daryl να της λέει μια αστεία ιστορία για τον αδερφό του προσπαθώντας να την ηρεμήσει οι δυο τους θα έχουν και μια σκηνή αφού γυρίσουν στο Hilltop με την Kelly όταν θα την βρει ο σκύλος. Θα μάθουμε πως τα άτομα που κλέβουν τις προμήθειες είναι η Magna και η Kelly λογικά ως εξασφάλιση σε περίπτωση που στραβωσουν τα πράγματα. Αυτό θα οδηγήσει σε ακόμα μια σύγκρουση ανάμεσα σε Yumiko και Magna όπου θα γίνουν αρκετές αναφορές για το παρελθόν της Magna και τον λόγο που είχε κάνει φυλακή. 
Οι Whisperers.
Η Alpha μιλάει με τους Whisperers για την αλλαγή στην στρατηγική της. Λέει πως πρέπει να περιμένουν ο κόσμος του εχθρού να καταρρεύσει και τότε εκείνοι θα είναι έτοιμοι . Επίσης η Alpha σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάπως τον Aaron καθώς κάτι σχεδιάζει με την Gamma. Η Gamma θα ανοίξει έναν Walker και φαίνεται λες και θέλει να μολύνει το νερό καθώς τον αφήνει στην άκρη του ποταμού με τα εσωτερικά του μέσα στο νερό . Ο Aaron την βλέπει και λίγο μετά η Gamma κόβει το χέρι της με τον Aaron να της δίνει μερικές γάζες . Προσπαθεί να μάθει για εκείνη λέγοντας της το όνομα του και την καταγωγή αλλά εκείνη το βάζει στα πόδια . 
Και πάμε στο Story με τον Negan. 
 Δεν θα μάθουμε ποιος τον ελευθέρωσε αλλά δεν ήταν ο Brandon όπως είχαμε υποθέσει . Δεν θα μας αποκαλυφθεί ποιος τον άφησε να φύγει . Ο Brandon θα ακολουθήσει τον Negan και μπορούμε να πούμε πως είναι εντελώς τρελός. Λέει αρκετές βλακείες και έχει σαν είδωλο τον Negan και τους Saviors . Οδηγεί τον Negan σε ένα μέρος που θεωρεί πως μπορεί να ιδρυθεί το νέο Senctuary . Του δίνει το δερμάτινο τζάκετ του και του δίνει μια νέα Lucille σαν δώρο. Στον δρόμο θα βρουν μια γυναίκα με τον γιο της και ο Negan θα τους σώσει από μερικός Walkers . Αργότερα θα διώξει τον Brandon λέγοντας πως δεν τον θέλει μαζί του. Ο Negan θα έχει μια κουβέντα με τον μικρό που θα σώσει και θα πάει να μαζέψει ξύλα για φωτιά όταν θα γυρίσει θα δει τον Brandon που έχει σκοτώσει την μάνα και το παιδί της . Ο λόγος που το κάνει είναι γιατί πιστεύει πως ήταν μια δοκιμασία για να τον δεχτεί ο Negan. Ο Brandon πάει να πει την διάσημη φράση I am Negan αλλά πριν προλάβει να ολοκλήρωση την πρόταση ο Negan τον σκοτώνει! Ο Negan με το δερμάτινο του και την νέα Lucille περνάει τα σύνορα των Whisperers και αρχίζει να φωνάζει για να τραβήξει την προσοχή τους. Και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνει καθώς εμφανίζεται ο Beta. Το επεισόδιο τελειώνει με τον Negan να λέει "Alright you big-ass freak. Let’s do this "
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Θα παιθαβει ή θα ακολουθήσει τα comics?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεισοδιάρα! Λατρεύουμε Νίγκαν! Μαζί με Ντάρυλ, οι δύο καλύτεροι αυτή τη στιγμή στη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.