Όλη η αλήθεια για τα νούμερα τηλεθέασης της 10ης Season!


Η 10η Season της σειράς βιώνει μια κρίση στα νούμερα της ωστόσο τα πράγματα στο διαδύκτιο παρουσιάζονται πολύ πιο τραγικά από ότι είναι. Βλέπεται ένας τίτλος που θα γράφει "Το The Walking Dead συγκέντρωσε την χαμηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία του" θα τραβήξει περισσότερα κλικς από το να γράψεις τα πράγματα όπως έχουν. Και ενώ οι τίτλοι μπορεί να λένε την αλήθεια τα πράγματα διαφέρουν καθώς δεν παρουσιάζεται μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης . Για αρχή πάμε να δούμε πως έχουν διαμορφωθεί τα νούμερα τηλεθέασης της 10ης Season μέχρι στιγμής και να αποκαλύψουμε την αλήθεια. 
Episode 1: 4 εκατομμύρια
Episode 2: 3.47 εκατομμύρια
Episode 3: 3.48 εκατομμύρια
Episode 4: 3.31 εκατομμύρια 
Episode 5: 3.09 εκατομμύρια

Xαμηλά νούμερα για τα δεδομένα του The Walking Dead αλλά αρκετά καλά για τα δεδομένα της καλωδιακής τηλεόρασης. Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Το The Walking Dead παραμένει κυρίαρχο στα live +7 κερδίζοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολών σε κάθε επεισόδιο 7 ημέρες μετά την 1η προβολή του. Αυτά είναι νούμερα που το δίκτυο μετράει καθώς ο τρόπος που πλέον το κοινό βλέπει τηλεόραση έχει αλλάξει κατά πολύ λόγο των Streaming υπηρεσιών που υπάρχουν που διευκολύνουν τον τηλεθεατή κατά πολύ. Αρχικά μπορεί να δει το επεισόδιο όποτε εκείνος θέλει και δεύτερον μεγάλο μέρος του κοινού καθυστερεί να δει ένα επεισόδιο για να μειώνει την αναμονή μέχρι το επόμενο. Όποτε τα πραγματικά νούμερα με βάση τα Live+7 διαμορφώνονται ως εξής : 
Episode 1: (Live+7) 6.32 εκατομμύρια
Episode 2: (Live+7) 5.64 εκατομμύρια
Episode 3: (Live +7) 5.61 εκατομμύρια
Episode 4: (Live +7) 5.51 εκατομμύρια 
Τα νούμερα για το 5ο επεισόδιο θα βγούν στο τέλος της εβδομάδας
Ιστορικά νούμερα για μια καλωδιακή σειρά που έχει μπει στον 10 χρόνο ζωής της ! 

Μια επιπλέον επισήμανση που πρέπει να αναφέρουμε είναι το AMC premiere μια επι πληρωμή υπηρεσία που παρέχει το κανάλι στους τηλεθεατές με την οποία τους δίνει την δυνατότητα να δουν το επεισόδιο ένα 48ωρο νωρίτερα και μάλιστα χωρίς διαφημίσεις ! Δυστυχώς τα νούμερα αυτής της υπηρεσίας δεν δημοσιεύονται από το AMC ( για την ώρα τουλάχιστον ) αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πως θα φέρνει μεγάλο ποσοστό στα συνολικά νούμερα τηλεθέασης αλλά και αρκετά λεφτά στο δίκτυο με τους τηλεθεατές να πληρώνουν κάθε μήνα μόνο για αυτό! Το 2018 το The Walking Dead στέφθηκε η πιο On Demand σειρά της καλωδιακής τηλεόρασης αλλα και η πιο πολύ κατεβασμένη πειρατικά σειρά ! Το θέμα γράφτηκε καθώς όπως πάντα μας αρέσει να φαίνεται η αλήθεια στις καταστάσεις και για να μαθευτούν και κάποια σημαντικά γεγονότα που ένας απλός Fan μπορεί να μην ήξερε και να αναμασά τους Clickbait τίτλους του Διαδικτύου.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.