Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x04


Callbacks

  • Στο τέταρτο επεισόδιο της 2ης σεζόν
Όταν ο Daryl αφήνει στην Carol ένα δίσκο φαγητού, υπάρχει ένα μικρό λουλούδι με το γεύμα της.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Daryl έδωσε στην Carol ένα λουλούδι. Πίσω στο επεισόδιο 2x04, όταν η Carol έψαχνε τη Sophia, ο Daryl της είχε προσφέρει ένα τριαντάφυλλο Cherokee. Το λουλούδι μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά για μια ακόμα φορά ο Daryl είναι αυτός που στέκεται δίπλα στην Carol σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, όπως και τότε.

  • Στη πέμπτο επεισόδιο της 4ης σεζόν
Η σκηνή στο Hiltop με τη Michonne και τη Judith είναι callback στη σκηνή των Rick και Carl στο 5ο επεισόδιο της 4ης σεζόν.


Σειρά vs Comic

  • Στη σχέση Michonne και Ezekiel
-"Δε θα είχε δουλέψει το μεταξύ μας"
-"Μπορεί σε κάποιο άλλο σύμπαν"

Αυτό το άλλο σύμπαν είναι τα κόμικς του Robert Kirkman. Στη σειρά, η Carol είχε το storyline της Michonne, όσον αφορά την ερωτική σχέση με τον Ezekiel. Όμως, ακόμη και αν η σχέση μεταξύ Michonne και Ezekiel στη σειρά δεν πέτυχε, πήραμε μια μικρή αίσθηση από το αρχικό υλικό.

  • Στον ελεύθερο πλέον Negan
Στα comics, ο Brandon είναι ο γιος της Tammy και του Morton και στο τεύχος 151 είναι εξαιρετικά στενοχωρημένος και νευριασμένος, αφού η μητέρα του αποκεφάλισε από την Alpha και ο πατέρας του σκοτώθηκε από τον Rick. Έτσι, ελευθερώνει τον Negan από το κελί του, ο οποίος με τη σειρά του τον ευχαριστεί, σκοτώνοντας τον. Μένει να δούμε το επόμενο επεισόδιο για να μάθουμε αν η σειρά θα ακολουθήσει το κόμικ όσον αφορά την απελευθέρωση του Negan.


Λοιπές Λεπτομέρειες

  • Στο τραγούδι "Heaven I Know" του Αυστραλού τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Gordi
Το τραγούδι του 2017 μιλά για την αντιμετώπιση της απώλειας ενός ανθρώπου και για το πως θα προχωρήσεις παρακάτω. Είναι το τέλειο τραγούδι για να ανοίξει το τέταρτο επεισόδιο της δέκατης σεζόν της σειράς, καθώς όλοι οι κάτοικοι της Alexandria και του Hilltop αντιμετωπίζουν την απώλεια ενός συντρόφου, ενός παιδιού και φίλων.


  • Στους τίτλους αρχής της σειράς
Η πυρκαγιά και ο δορυφόρος από την πρεμιέρα της 10ης σεζόν είναι τώρα μέρος των opening credits. Οι τίτλοι αρχής συνεχίζουν να εξελίσσονται καθώς προχωράει η σεζόν, και πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει ότι και το νέο λογότυπο "Walking Dead" αρχίζει να καίγεται.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "Some bullies you can live with. Others, you gotta fight." - Michonne στη Judith.
  • "My mother was right. She said you people put on these polite faces, but it's just a mask 'cause when things get bad when you get scared you pick a target, aim, and shoot."- Lydia στον Daryl.
  • "Maybe in another universe." - Ezekiel στη Michonne.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.