Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x04
Στο τέταρτο επεισόδιο της σεζόν είδαμε κάθε group να απασχολείται με ένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσουμε.
Το βασικότερο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, το οποίο μας έδωσε και τον πρώτο σημαντικό χαρακτήρα του επεισοδίου, ήταν η αντιμετώπιση της Lydia από το group της Alexandria


Η Lydia δέχτηκε μία επίθεση, γιατί δεν δέχτηκε να φύγει από την Alexandria και ο μόνος που τη βοήθησε ήταν ο Negan.

Ο Negan και στο προηγούμενο, αλλά και σε αυτό το επεισόδιο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αφού μας απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι όσα κακά και να έχει κάνει δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Lydia ή οποιονδήποτε άλλον να πεθάνει αν δεν φταίει. Όμως ακόμα και μετά από αυτό λόγω του ατυχήματος της Margo το μόνο που κατάφερε ήταν να ξαναμπεί για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο.


Ο επόμενος χαρακτήρας που έκανε τη διαφορά, αν και δεν κατάφερε να βοηθήσει την Lydia, ήταν ο Daryl. Ενώ προσπάθησε αρκετά, τα γεγονότα δεν τον βοήθησαν, ευτυχώς όμως λαμβάνοντας υπόψη και την άποψη της Michonne υποστήριξε την Lydia και τον Negan αφού κατάλαβε, ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά, είχε δίκιο και έκανε το σωστό.


Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε αφού, όποια προσπάθεια και να έγινε για να ενταχθούν η Lydia, αλλά και ο Negan στην κοινότητα της Alexandria το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για κανέναν από τους δύο. Ο Negan απέδρασε, αφού κατάλαβε ότι κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να τον υποστηρίξει, ακόμα κι αν έπραξε σωστά και η Lydia κατέληξε οικειοθελώς στο κλουβί, αφού αποφάσισε ότι δεν θέλει να πληρώνει τα λάθη της μάνας της.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.