Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x05
Και αυτή τη βδομάδα είχαμε ένα σημαντικό, αλλά και πολυδιάστατο επεισόδιο, το οποίο φυσικά είχε τα θετικά και τα αρνητικά του.
Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά:


1.Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Daryl και την Connie είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τα δύσκολα και τα άσχημα που συμβαίνουν, ειδικά τη στιγμή που βλέπεις άλλες σχέσεις που υπάρχουν να μην μπορούν να διατηρηθούν. Ένας λόγος που με ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτή η σχέση είναι ότι μου θυμίζει αρκετά τη σχέση που είχαν ο Daryl και η Beth, η οποία δυστυχώς εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο.


2. Η προσπάθεια του Negan να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή του, η βοήθεια που προσέφερε, αλλά και η δυνατότητα του ως αληθινός ηγέτης να πείθει τους ανθρώπους, αλλά και να τους κάνει να τον εμπιστεύονται και να ξεχωρίζει ποιος πρέπει ή δεν πρέπει να είναι στο πλευρό του.


3.Η προσπάθεια του Aaron να προσεγγίσει ειρηνικά την Gamma, η οποία φαίνεται να έδωσε στην Alpha μία καλή ιδέα, η οποία δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι να μετατρέψει την Gamma σε κατάσκοπο. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα εξελιχθεί αυτό το σχέδιο, αν είναι αυτό, μιας και είδαμε ότι η Gamma δεν φαίνεται τελικά όσο αφοσιωμένη πιστεύαμε. 


Ας μιλήσουμε τώρα για τα αρνητικά του επεισοδίου:

1.Η Magna δεν έπρεπε να κλέψει το Hilltop. Αυτό που έκανε ήταν ανήθικο και αδικαιολόγητο, στερούσε απολύτως απαραίτητα πράγματα από τις αποθήκες χωρίς κανέναν δισταγμό. 


2. Ο Negan έπρεπε να έχει καταλάβει από την κουβέντα του με τον Brandon, ότι δεν ήταν διατεθειμένος να τους αφήσει στην ησυχία τους και να έχει κάνει κάτι για αυτό. 


3. Άλλες φορές μας βολεύει τα ζόμπι να είναι ικανά να σκοτώσουν κάποιον που έχουν ρίξει ήδη κάτω και άλλες όχι. Θα μπορούσε να μην υπάρχει καθόλου η σκηνή αυτή και δεν θα υπήρχε καμία διαφορά, άλλωστε πλέον έχω συνηθίσει την απειλή των ζόμπι τόσο πολύ που δεν μου προκαλεί κάποιο άγχος.


Όλοι όμως θυμόμαστε ότι παλιότερα δεν ήταν έτσι..

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.