Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x05
Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς μας έδωσε πολλές πληροφορίες για τα πολλά μέτωπα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, με σημαντικότερο χαρακτήρα να μην είναι άλλος από τον Negan, ο οποίος μας έχει απασχολήσει αρκετά στα τελευταία επεισόδια


Το επεισόδιο βασικά αφορούσε την προσπάθεια του Negan να μην ξαναγίνει ο στυγνός δολοφόνος που γνωρίσαμε, αλλά να ξαναγίνει ο άνθρωπος που κατάφερε να πείσει τόσους ανθρώπους να τον ακολουθήσουν και να αποτελούν την ομάδα του. Εμείς εξ' αρχής είδαμε τον Negan ως έναν αυστηρό και άδικο δικτάτορα, όμως πιστεύω ότι αυτή είναι η μισή αλήθεια, αφού αν ίσχυε αυτό οι άνθρωποι του θα τον είχαν σίγουρα καθαιρέσει πολύ πριν τον γνωρίσουμε.


Πέρα από τη σύντομη διαδρομή του Negan από την ηρεμία στην τρέλα, είδαμε και την κατάσταση στο Hilltop, όπου ενώ φαίνεται όλα να λειτουργούν καλά, υπήρξαν δύο σημαντικά περιστατικά που έδειξαν το αντίθετο. Το πρώτο πρόβλημα που εμφανίστηκε ήταν η επιμονή του Earl για αντεπίθεση, αλλά και η επιθυμία του για εκδίκηση από τους whisperers, κάτι που δεν μου φαίνεται αφύσικο. Το αφύσικο και το βασικό πρόβλημα είναι ότι θα έπρεπε να κρατήσει αυτή την άποψη για τον εαυτό του και  όχι να ξεσηκώνει ανθρώπους που εξαιτίας όσων έχουν γίνει δεν είναι και δύσκολο να πειστούν. Ο τρίτος χαρακτήρας που ξεχώρισε και μάλιστα όχι θετικά ήταν αυτός που δημιούργησε ακόμα ένα πρόβλημα στο Hilltop. Η Magna για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα έκλεβε προμήθειες κάθε είδους από τις αποθήκες ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της απόθεμα. Δεν έχω καταλάβει αν πιστεύει ότι μπορεί να την διώξουν για κάποιο λόγο από το group ή και αν είχε στο νου τους να το σκάσει, όμως αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο στο Hilltop, αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισής της από τον Daryl, αλλά και τη Yumiko.


Το θετικό βέβαια είναι ότι τα πράγματα που είχε κλέψει η Magna γύρισαν στο Hilltop και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κατηγορηθεί η ίδια, αν και δεν ξέρω αν αυτό ήταν το σωστό.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.