Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x06


Callbacks

  • Στις ένδοξες μέρες του Negan
Ο Beta γονάτισε μπροστά στην Alpha, και ο Negan αναφέρθηκε σε αυτό πετώντας κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά και σοβαρά, καθώς αναφέρθηκε στο πόσο του άρεσε να βάζει τους ανθρώπους του να γονατίζουν μπροστά του.

  • Στο ένστικτο επιβίωσης του Negan
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Negan καταφέρνει να επιβιώσει από ένα μεγάλο γκρουπ των walkers, όπως στο 5ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, που είχε παγιδευτεί με τον Father Gabriel.


Σειρά vs Comic

  • Στην εισαγωγή του Negan στους Whisperers
Τα γεγονότα του επεισοδίου όσον αφορά τον Negan, ήταν όλα εμπνευσμένα από το κόμικ με κάποιες πολύ μικρές διαφοροποιήσεις. Συγκεκριμένα, στο τεύχος 154, ο Negan συναντά τον Beta, του ζητά να γίνει μέλος των Whisperers, ο Beta ζητά από την Alpha να τον σκοτώσουν κι εκείνη του υπενθυμίζει ότι αυτή κάνει κουμάντο και ο Beta γονατίζει. Στο τεύχος 156, περνάει όλες τις "δοκιμασίες" που το βάζουν επιτυχώς, όπως το να σκοτώσει αγριογούρουνα, να αφαιρέσει το δέρμα από τους walkers και να ταΐσει άλογα και στο τέλος η Αlpha τον προσκαλεί να φάει μαζί της.
  • Στην επικοινωνία του Eugene
Ο Eugene ανακαλύπτει και στο κόμικ, και συγκεκριμένα στο τεύχος 152, μια μυστηριώδη γυναίκα στο radio. Τελικά μαθαίνει πως το όνομά της είναι Stephanie και ότι είναι μέλος μιας κοινότητας που ονομάζεται Commonwealth. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η σειρά θα ακολουθήσει πιστά το κόμικ, γι'αυτό το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη συνέχεια για να μάθουμε το origin story της γυναικείας αυτής φωνής.


Λοιπές Λεπτομέρειες

  • Στο παρατσούκλι του Eugene
Ο ηθοποιός Josh McDermitt σκέφτηκε το παρατσούκλι του Eugene "Tater Bug", για την επικοινωνία μέσω του radio.
  • Στη γυναικεία φωνή του radio
Η φωνή του γυναικείου χαρακτήρα, με την οποία συνομίλησε ο Eugene, ανήκει στην ηθοποιό Margot Bingham.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "Aren't that many people left to find out there these days, much less good ones like her." - Carol στον Daryl.
  • "How long you and the boss lady been together? Is this, like, a Beta-with-benefits situation? Do you slide her a little omega on the side?" - Negan στον Beta.
  • "So you go ahead, and you throw your little tests at me and you scowl and throw me on the ground like a five-and-dime Frankenstein. I don't give a shit. See, big man, I ain't goin' anywhere." - Negan στον Beta.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.