Τα θετικά και αρνητικά του 10x06


Ένα αρκετά ήρεμο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό επεισόδιο με τα θετικά και τα αρνητικά του φυσικά:

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά:

1. Για ακόμα μία φορά είδαμε τον Beta να διαφωνεί ανοιχτά με την Alpha, αυτή τη φορά για την ένταξη ή όχι του Negan στους whisperers. Βέβαια αρχικά φάνηκε να συμμορφώνεται με αυτά που του είπε η Alpha και να δηλώνει υποταγή, αλλά μετά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν διατεθειμένος να υπακούσει τελικά στις εντολές τις. Το αποτέλεσμα ήταν να αφήσει τον Negan να γίνει τροφή για τα ζόμπι όμως αυτό μάλλον θα γυρίσει εναντίον του αφού ο Negan γύρισε νικητής. 


2. Ο Negan όχι απλά γύρισε αλώβητος, αλλά δήλωσε κι εκείνος υποταγή στην Alpha προσφέροντάς της ό,τι έχει και δεν έχει. Προς το παρόν δεν είδαμε κάτι συγκεκριμένο για τη συνεργασία τους, αλλά είτε η ιστορία εκτυλιχθεί με βάση τα comic είτε η σειρά ακολουθήσει το δικό της δρόμο είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στη συνέχεια.


3. Ένα ακόμα γεγονός που πιστεύω θα μας απασχολήσει στο μέλλον είναι η συνομιλία του Eugene με τη μυστηριώδη γυναίκα στον ασύρματο. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σίγουρη αν αυτό θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό ή σε ένα ακόμα πρόβλημα, αλλά πολύ θα ήθελα να γνωρίσουμε καινούριους συμμάχους. 


Ας μιλήσουμε τώρα για τα αρνητικά του επεισοδίου:

1. Η ίωση που έχει ξεσπάσει στην Alexandria, αλλά και η απερισκεψία του Siddiq. Εννοείται πως ο ιός που έχει καταβάλει τους κατοίκους σίγουρα είναι πολύ επικίνδυνος ειδικά με τη συχνότητα με την οποία εξαπλώνεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω ότι είναι ότι δεν δημιουργήθηκε μία καραντίνα για αυτούς που είναι άρρωστοι με πρώτο και χειρότερο παράδειγμα την κόρη του Siddiq και της Rosita, η οποία εκτέθηκε σε όσους περισσότερους άρρωστους μπορούσε..!!


2. Τα test του Beta. Όταν στην αρχή του επεισοδίου άκουσα ότι ο Beta θα κάνει κάποια test στον Negan περίμενα κάτι πολύ σκληροπυρηνικό. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα αρκετά, δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να τον βάλει απλά να κάνει αγγαρείες. 


3. Το σχέδιο της Carol. Το καταλαβαίνω να μην σε νοιάζει πλέον τίποτα, γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αλλά δεν γίνεται να μην ασχολείσαι καθόλου με το τι γίνεται γύρω σου στο κάτω κάτω η Alexandria τη φιλοξενεί και της δίνει και προμήθειες. Θα έπρεπε να σεβαστεί τουλάχιστον αυτό, αλλά και κυρίως τους ανθρώπους που έχει ζήσει μαζί τους τόσα χρόνια και υποτίθεται ότι θέλει το καλό τους..


Αντίθετα η Carol συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα χωρίς να την νοιάζουν καθόλου οι συνέπειες.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.