Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x06


Ένα ήσυχο επεισόδιο με δύο βασικά γεγονότα να εκτιλύσσονται και αρκετή δράση ώστε να μας κρατήσει. Το πρώτο γεγονός αφορούσε στη σκοπιά της Carol και του Daryl και το δεύτερο γεγονός ήταν η εκπαίδευση και η διείσδυση του Negan στους whisperers.

1. Carol:
    Η Carol πλέον το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι η εκδίκηση χωρίς να σκέφτεται το αντίκτυπο που θα έχουν οι πράξεις της στα group, αλλά και στη σχέση της με τον Daryl και τους υπόλοιπους.

2.  Daryl:
   Ο Daryl για ακόμα μία φορά φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αφού προσπαθεί και να βοηθήσει την Carol, αλλά και να μη βάλει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους, κάτι που προς το παρόν φαίνεται αδύνατό.


3. Beta:
   Ο Beta έδειξε για ακόμα μία φορά το σκληρό πρόσωπό του, αλλά και την αφοσίωσή του στην Alpha. Ενώ είναι ένας χαρακτήρας που φαίνεται να έχει αρκετά σημαντικό ρόλο στους whisperers, συνέχεια παρακάμπτεται και αναγκάζεται να υπακούει σε εντολές που δεν φαίνεται να τον ικανοποιούν. Ειλικρινά απλά περιμένω την αγανάκτησή του απέναντι στις αποφάσεις της Alpha, με αφορμή την ένταξη του Negan το group.


Φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού και οι whisperers, αλλά και η Carol δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.