Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x07


Callbacks

Το 7ο επεισόδιο της 10ης σεζόν τελείωσε με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο Dante ανήκει στους Whisperers και μάλιστα τη νύχτα των αποκεφαλισμών ήταν ενεργό τους μέλος. Πολλοί ήταν αυτοί που το περίμεναν, άλλοι δεν είχαν ιδέα, όμως η αλήθεια είναι πως υπήρχαν αρκετές ενδείξεις για το ποιόν του συγκεκριμένου χαρακτήρα, απλά δεν τις είχαμε προσέξει! Όλες εκείνες οι στιγμές που "πρόδιδαν" την ενοχή του Dante παρουσιάζονται παρακάτω.
  • Στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν
Ο Siddiq κοιτούσε έντονα το στόμα του Dante, και την ίδια στιγμή, εικόνες από τη νύχτα των αποκεφαλισμών ήρθαν στο μυαλό του. Ο Avi Nash, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Siddiq, ανέφερε: "Έκανε focus στο στόμα του Dante, διότι ήταν το μόνο σημείο που μπορούσε να δει μέσα από τη μάσκα των Whisperers, καθώς ο Dante του ψιθύριζε εκείνη τη νύχτα".

  • Στο 3ο επεισόδιο της 10ης σεζόν
Αρχικά, το γεγονός ότι η Alpha γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια το πόσες φορές και υπό ποιες συνθήκες καταπατήθηκαν τα σύνορα από τις κοινότητες. Εξ'όσων γνωρίζουμε και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η Angela Kang, οι Whisperers κατά τη διάρκεια του χειμώνα είχαν φύγει Νότια και δεν μπορούσαν να ξέρουν το τι γινόταν όσο έλειπαν, άρα κάποιος τους ενημέρωσε όταν επέστρεψαν!

Επίσης, στο ίδιο επεισόδιο, όταν ο Siddiq πήγε να κάνει ράμματα στην Carol, ακούστηκε ένας παράξενος ήχος, και τότε ξεκίνησαν πάλι τα οράματα του Siddiq. Αυτόν τον ήχο τον έκανε ο Dante ξανά στο επεισόδιο 10x07 και οι μνήμες του Siddiq από εκείνη τη νύχτα επέστρεψαν.

Δείτε στο 2:29 του παρακάτω βίντεο τον συγκεκριμένο ήχο


  • Στο 6ο επεισόδιο της 10ης σεζόν
Ενώ ο Siddiq προσπαθούσε να κοιμίσει την κόρη του, κοίταξε τα χείλη της και του ήρθαν ξανά οι εικόνες εκείνης της βραδιάς, μάλιστα, άκουσε και τη φράση του Dante, "Open your eyes", που στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε ότι την είπε στον Siddiq αναγκάζοντας τον να δει τον αποκεφαλισμό της Enid.

  • Στο 7ο επεισόδιο της 10ης σεζόν
Όταν ο Siddiq και ο Dante επισκέφθηκαν τον φυλακισμένο Whisperer, εκείνος αμέσως έστρεψε το βλέμμα του στον Dante. Μάλιστα, ο Dante έσπευσε να του μιλήσει πρώτος και να του πει "Μην προσπαθήσεις κάτι", με τον Whisperer να του απαντάει "Ποτέ". Επίσης, πιθανότατα ο Dante τον δηλητηρίασε με το κώνειο, επειδή φοβήθηκε μην προδοθεί η αληθινή του ταυτότητα.

Επίσης, μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια του επεισοδίου της Κυριακής είναι όταν η Cheryl, η γριούλα που κούραρε ο Siddiq, του είπε τη φράση: "Know how I know a man's lying? His lips are moving".


Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 7ο επεισόδιο της 10ης σεζόν θα παραμείνει κενή, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη σύνδεση και συσχέτιση με το αρχικό υλικό.

Λοιπές Λεπτομέρειες

  • Στις φράσεις του Dante
Ο τίτλος του επεισοδίου 10x07 είναι "Open your eyes", η φράση που είχε πει ο Dante στον Siddiq τη νύχτα των αποκεφαλισμών. Η τελευταία φράση του επεισοδίου καθώς και η τελευταία που άκουσε ο Siddiq ζωντανός είναι το "Close your eyes".
  • Στη σχέση Daryl-Carol-Lydia
Είδαμε στο επεισόδιο, δύο σκηνές που συνδέουν τους τρεις αυτούς χαρακτήρες. Αρχικά ο Daryl, βλέποντας το βελανίδι που του είχε δώσει η Carol, σκέφτεται τα λεγόμενα της περί μοναξιάς και η κάμερα επίτηδες ζουμάρει και παρατηρούμε και τις πληγές του. Στη συνέχεια η Carol πηγαίνει στην Lydia μια κρέμα για τις μελανιές της, λέγοντας της πως γνωρίζει από αυτά. Αυτοί οι τρεις χαρακτήρες, έχουν μεταξύ τους έναν δυνατό δεσμό, έχοντας περάσει πολλά, με τις πληγές τους, και εσωτερικές αλλά και εξωτερικές.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "The poop chart that shit was on point. I mean, literally. Eugene is a bona fide shit-ologist." - Siddiq στη Rosita.
  • "Do you know why he bothers me so much? Enid. 'Cause when he's there I just think about how much I miss her." - Siddiq στη Rosita.
  • "You said you wanted me to choose a side? I choose mine." - Lydia στην Carol.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.