Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x08


Callbacks

  • Στο 3ο επεισόδιο της 6ης σεζόν
Η σκηνή που παγιδεύτηκε η ομάδα στη σπηλιά με την ορδή των walkers της Alpha, θυμίζει πολύ τη σκηνή που παγιδεύτηκε ο Glenn με τον Nicholas πάνω στον κάδο, στο επεισόδιο 6x03 "Thank You".

  • Στο πορτοκαλί σακίδιο
Ο Virgil, κουβαλούσε μαζί του ένα πορτοκαλί σακίδιο. Ένα παρόμοιο prop, το οποίο έχουμε δει πολλές φορές και σε πολλές σεζόν της σειράς.


Η πρώτη εμφάνιση του ήταν στο επεισόδιο 3x12, το κουβαλούσε ένας πεζός που έκανε οτοστόπ, αλλά ο Rick, η Michonne και ο Carl δεν σταμάτησαν να τον βοηθήσουν. Στη συνέχεια του επεισοδίου, ο άγνωστος πέθανε, και οι τρεις χαρακτήρες πήραν το σακίδιο του μαζί τους πίσω στη φυλακή.

Από τότε, το έχουμε δει αρκετές φορές και το έχουν κουβαλήσει πολλοί χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, ο Greg Nicotero ανέφερε πως επειδή είναι ένα prop που οι fans της σειράς αναγνωρίζουν, τους αρέσει να το χρησιμοποιούν αρκετά συχνά στα επεισόδια ανά τις σεζόν.


Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 8ο επεισόδιο της 10ης σεζόν θα παραμείνει κενή, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη σύνδεση και συσχέτιση με το αρχικό υλικό.

Λοιπές Λεπτομέρειες
  • Στην κόκκινη λάμπα
Στην προηγούμενη σεζόν, και λίγο πριν έρθει το επεισόδιο με τα θύματα της Alpha, χρησιμοποιήθηκε μια κόκκινη λάμπα σε σκηνές με τους χαρακτήρες οι οποίοι κατέληξαν στους πασσάλους.


Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο 10x07 με τον Siddiq, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Dante.


Είδαμε και στο επεισόδιο της Κυριακής ξανά μια κόκκινη λάμπα, σε σκηνή με τη Michonne και τη Judith. Θα χρησιμοποιηθεί ξανά σαν οιωνός σε μελλοντικά επεισόδια ή όχι; Μένει να το δούμε στη συνέχεια!


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
  • "I could die. I used to think that, if it happened, it happened. But now that would make Coco an orphan. And I cannot die." - Rosita στον Father Gabriel.
  • "You never came off that boat. It's been like talking to a goddamn ghost. I'm the one you tell. Me." - Daryl στην Carol.
  • "No way you make it this long without being comfortable with violence." - Virgil στη Michonne.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.