Το ψέμα της Alpha θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στη Gamma και στη 10η SeasonΜια αναπάντεχη ανακάλυψη της Gamma, πως δηλαδή η Lydia είναι ζωντανή και δεν έχει θυσιαστεί από την Alpha, θα έχει μεγάλη επίδραση στην ιστορία της Gamma, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Angela Kang στο Entertainment Weekly!

Η αρχιπαραγωγός τη σειράς ανέφερε σχετικά:
Αυτή είναι μια τεράστια στιγμή για την Gamma και σίγουρα θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας της. Για κάποια που είναι τόσο πιστή, που σκότωσε ακόμα και την αδερφή της για να σώσει την αρχηγό της, τώρα συνειδητοποιεί πως ό'τι πιστεύει είναι ψέμα. Νιώθουμε πως για την Gamma ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκε, 'Η αρχηγός που τη θεωρούσα αγνή, πως είναι πιστή στις αρχές της και πως εμείς πρέπει να τις ακολουθούμε αυτές για να επιβιώσουμε, είναι απλά μια ψεύτρα και υποκρίτρια. Και κοίτα τι έχασα και τι έκανα.'
Η Kang συνέχισε τονίζοντας την επίδραση που θα έχει στο υπόλοιπο της σεζόν αυτή η ιστορία και στην υποκριτική ικανότητα της Thora Birch, που υποδύεται την Gamma.
Θα έχει μεγάλη επίδραση αυτό στη συνέχεια. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θεωρώ πως η Thora έκανε εξαιρετική δουλειά υποδυόμενη τον σπαραγμό της εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι θυμός ή σοκ, είναι ένας πραγματικός σπαραγμός.


Παράλληλα, η παραγωγό της σειράς, Denise Huth μιλώντας στο Talking Dead, την εκπομπή που ακολουθεί μετά τα επεισόδια, είπε τα εξής:
Ήταν τελείως καταστροφικό για την Gamma όταν είδε την Lydia να στέκεται εκεί. Ήταν πραγματικά πιστή στην Alpha και στους Whisperers. Πίστευε πως έτσι επιβιώνουν. Τόσο ώστε να σκοτώσει την ίδια της την αδερφή για χάρη της Alpha. Έτσι, το να βλέπει την Lydia ζωντανή και γνωρίζοντας πως την έχουν κοροϊδέψει, σκέφτεται πως όλα αυτά είναι ψέματα. Την κάνει να αμφισβητεί όλες τις τις αποφάσεις, και ό'τι έκανε και το γιατί το έκανε. Είναι μια εξοντωτική στιγμή, που της αλλάζει τη ζωή. Πως θα αντιδράσει σ'αυτό και πως θα διαχειριστεί την ευθύνη του τι έκανε με το γεγονός πως όλα όσα πιστεύει είναι ψέματα;
Τις ίδιες απορίες έχουμε και εμείς και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το επόμενο επεισόδιο και mid-season finale της 10ης σεζόν, για να δούμε αν θα μας λυθούν!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.