Η πόρτα θα ναι πάντα ανοιχτή για τον Andrew LincolnO Rick Grimes αποχώρησε την προηγούμενη σεζόν με την εντυπωσιακή έξοδό του πάνω στο ελικόπτερο με την Jadis, ενώ όλοι οι επιζώντες τον θεωρούν νεκρό. Αυτό οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι ο Rick βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την έκρηξη αλλά και στο ότι έχουν περάσει περίπου 6 χρόνια. Η διαφυγή του σίγουρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι η τριλογία ταινιών που αναμένεται και θα επιμεληθεί ο Scott Gimple.

Ωστόσο, η showrunner του Walking Dead, Angela Kang αναφέρει ότι "η πόρτα θα ναι πάντα ανοιχτή" για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Rick Grimes και δε θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή του στη σειρά. Ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο υπόλοιπο της 10ης σεζόν, αλλά σίγουρα είναι ευπρόσδεκτος στο μέλλον, τόσο στον ρόλο που τον αγαπήσαμε όσο και πίσω από τις κάμερες, ως σκηνοθέτης.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

" Όχι αυτή τη σεζόν, αλλά πραγματικά, θα τρελαινόμουν αν επέστρεφε. Πρέπει να ξέρετε ότι είχαμε συζητήσει μαζί του για να σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο, αλλά ο χρόνος του ήταν περιορισμένος λόγω των υποκριτικών του υποχρεώσεων. Εξ'άλλου αποτελεί μέρος μίας νέας ταινίας αυτήν την περίοδο, οπότε είναι πολυάσχολος."Ο Andrew Lincoln είχε προγραμματιστεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο Walking Dead στη 10η σεζόν, κάτι που αποκαλύφθηκε στο comic-con του San Diego, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αρχική ιδέα λόγω περιορισμένου χρόνου. Η νέα ταινία που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι μια δραματική αληθινή ιστορία που ονομάζεται Penguin Bloom, ενώ συμπρωταγωνίστρια του είναι η Naomi Watts.

To τελευταίο επεισόδιο που συμμετείχε ο Rick Grimes ήταν το "What Comes After" και αποτελεί το 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν της σειράς. Η προβολή του έγινε ένα χρόνο πριν και ο Gimple δήλωσε πως αυτό ήταν και το τελευταίο του επεισόδιο στη σειρά. Παρ'όλα αυτά δήλωσε πως δεν αποτελεί το τέλος της ιστορίας του Rick Grimes, μιας και ο ίδιος ο πρώην showrunner ανακοίνωσε τις επερχόμενες 3 ταινίες.

Aν και έχει να εμφανιστεί από εκείνο το επεισόδιο, η παρουσία του Rick Grimes στο intro είναι αισθητή, αλλά και το όνομά του δύσκολα θα ξεχαστεί. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο midseason finale και αποτελεί ίσως μία νύξη για την επανένωσή του με τη Michonne στις ταινίες. Mέχρι την επανένωση αυτών των δύο, δηλαδή το...Richonne, η παραγωγός του Walking Dead, Denise Huth ελπίζει και είναι αισιόδοξη ότι ο Andrew θα ακολουθήσει τον συνάδελφό του Michael Cudlitz (Abraham) στη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων. Ο ρόλος του θα ήταν κομβικός μιας και είχε πολύ δυνατές σχέσεις με τους υπόλοιπους και μια μεγάλη επιρροή.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.