Ελευθέρωσε η Carol τον Negan ;


Ο Negan είναι ελεύθερος και στα χέρια των Whisperer και ενώ η ταυτότητα εκείνου που τον ελευθέρωσε δεν έχει αποκαλυφθεί έχουμε κάθε λόγο να υποψιαζόμαστε έναν από τους αγαπημένους μας επιζώντες και αναφερόμαστε στην Carol . Ενώ όλοι οι χαρακτήρες μας φαίνεται να εστιάζουν στην άμυνα φέτος η Carol είναι εκείνη που λόγο της εκδίκησης εστιάζει συνεχώς στην απειλή των Whisperers και όχι στις παγίδες που βάζουν οι ίδιοι. Δεν θα ήταν κάτι που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της καθώς δεν θα ήταν η πρώτη φορά που δουλεύει στις σκιές για να πετύχει αυτό που θέλει. Τρανό παράδειγμα όταν σκότωσε τους αρρώστους στις φυλακές και ο τρόπος που εξόντωσε τους Wolves.

Ναι αλλά γιατί να το κάνει ; Στο 4ο επεισόδιο όπου ο Negan δραπέτευσε η Carol είχε μικρή συμμετοχή καθώς την είδαμε να μιλάει για λίγο με τον Daryl και τίποτα άλλο. Αυτά όμως που του είπε θα μπορούσαν να αποκαλύπτουν κάτι. Στην ουσία παραπονέθηκε ότι είναι σαν ο χρόνος να έχει κολλήσει και οι άνθρωποι εστιάζουν στον Negan και όχι την πραγματική απειλή. Σαν να έβλεπε ότι το θέμα του Negan τους αποσπά από πιο σοβαρά προβλήματα. Αφήνοντας τον ελεύθερο λύνει αυτό το πρόβλημα και ίσως κερδίζει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα μέσα στην ίδια την βάση των Whisperers . Δείτε το σαν μια σκοτεινή συμφωνία που αντικειμενικά μόνο η Carol θα μπορούσε να κάνει για να πάρει την εκδίκηση της.  Έχετε παρατηρήσει πως αυτοί οι δυο χαρακτήρες Carol-Negan δεν έχουν ανταλλάξει ποτε τους μια σκηνή ; Αυτό πιθανόν να αλλάξει στην 10η Season είχαν υποσχεθεί οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ενώ τον περασμένο Απρίλιο όταν είχαν ρωτήσει την Melissa McBride να σχολιάσει την ιστορία του Negan με βάση το Comic είχε πει πως είναι σαν να ελευθερωνεις ένα κακό σε ένα μεγαλύτερο κακό . Πρόσφατα στην εκπομπή του Talking Dead είχαν ρωτήσει την ίδια αν η Carol σκοπεύει να ξεκινήσει τον πόλεμο με τους Whisperers εκείνη με ένα ύποπτο χαμόγελο απάντησε "Ίσως".

Το μόνο σίγουρο που βλέπουμε στο Trailer για το επόμενο επεισόδιο αλλά και στα πρώτα του λεπτά είναι ότι η Carol θα κάνει την κίνηση της καθώς σκοπεύει να διαλύσει το κοπάδι της Alpha . Μένει να δούμε αν έχει ένα πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την προσωπική σταυροφορία και αν ο Negan είναι κομμάτι αυτής. Προσωπική μου εκτίμηση τον Negan τον ελευθέρωσε ή Carol ή ο Siddiq ή ο Aaron . Πείτε μας στα σχόλια ποιον υποπτεύεστε εσείς ;
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.