Ανάλυση του Trailer για το 2ο μισό της 10ης Season


Δυνατά έκλεισε το 1ο μισό της 10ης Season με αρκετές καλές σκηνές και ανατροπές αλλά και ένα μεγάλο Cliffhanger. Το καλό είναι ότι μας έδωσαν ένα μικρό Promo Trailer (που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ) για την συνέχεια όποτε έχουμε κάτι να πούμε και να αναλύσουμε. Και πραγματικά ενώ έχουμε μόνο ενός λεπτού υλικού αυτά που μας αποκαλύπτει είναι πολλά! 

Ο Ρόλος της Gamma. Μπορεί η Gamma να φάνηκε ότι είπε ψέματα για την τοποθεσια του κοπαδιού αλλά ίσως και αυτό να ήταν ένα κόλπο της Alpha . Στο Trailer βλέπουμε την Gamma στην Alexandria να ενημερώνει το συμβούλιο για την παγιδευμένη ομάδα που είχε βγει για εξερεύνηση. Βέβαια δεν ξέρουμε αν και αυτό είναι ένα σχέδιο ωστόσο θα χανόταν το νόημα με την αποκάλυψη του ψέμματος της Alpha που από ότι έχουν πει θα φέρει μεγάλες επιπτώσεις! 

Ο Beta Βλέπουμε τον Beta μόνο του να πηγαίνει σε ένα τροχόσπιτο μόνος του ενώ στην συνέχεια βουτάει σε μια καταπακτή . Στην συνέχεια τον βλέπουμε εντός των τειχών μιας κοινότητας ίσως της Alexandria. 

Η επίθεση των WhisperersΒλέπουμε Whisperers μέσα στην κοινότητα της Alexandria με την Rosita να έρχεται αντιμέτωπη με έναν ; Κρατάμε μερικές επιφυλάξεις καθώς θα μπορούσε να είναι μια παραίσθηση ή κάποιος εφιάλτης της. 

Ωστόσο ένα για τέρμα αληθινό σκηνικό είναι η επίθεση των Whisperers στο Hilltop. Με βάση το Comic το Hilltop θα καεί και θα καταστραφεί και αργότερα θα το ξανά χτίσουν. Όποτε μια επική μάχη έρχεται στο Hilltop! 

Οι παγιδευμένοι 


Το Trailer αποκαλύπτει πως τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες θα γλυτώσουν . 

Daryl 

Carol 

Aaron

Τα πράγματα δεν δείχνουν πολύ καλά για τον Jerry αλλά θα μας έδιναν τον θάνατο του έτσι απλόχερα από το Trailer ; 

Μάλλον απλά προσπαθούν να μας φρικαρουν. 

Επανένωση Carol Ezekiel ;

Και ενώ δεν έχουμε πολλά να πούμε για αυτό μια σκηνή φαίνεται να θέλει τους δυο χαρακτήρες σε μια πολύ τρυφερή σκηνή ! 

Το χαμένο φτερό του Daryl Το αγαπημένο γιλέκο του Daryl με τα δυο φτερά έχει υποστεί μια απώλεια. Από τότε που έφυγε ο Rick από την σειρά το γιλέκο του Daryl έχασε το ένα του φτερό σαν συμβολισμό για τον χαμό του φίλου του. Το Trailer αποκαλύπτει πως η Judith θα αποκαταστήσει αυτήν την "βλάβη". 

Negan και Alpha 


Οι δυο τους έχουν έρθει κοντά με τον Negan να τις δίνει και συμβουλές . Βλέπουμε τον Negan ημίγυμνο ίσως σε μια παράξενη ιεροτελεστία της Alpha ; Έπειτα ακολουθεί αυτή η σκηνή που ίσως μας δίνει μια πρώτη μάτια στο τέλος της ή σε μια ακόμα σατανικη της πράξη.


Το ταξίδι της Michonne. Ξέρουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία της Season αλλά δεν ξέρουμε πως και γιατί θα φύγει . Το Trailer μας δίνει μερικές ματιές στο ταξίδι της με την ίδια να βρίσκεται σε ένα μεγάλο πλοίο και σε καμία περίπτωση ίδιο με το ιστιοφόρο που έφυγε. Ενδιαφέρον αποτελεί ότι την βλέπουμε σε παλιές της συνθήκες με την κουκούλα και μια αλυσίδα που κρατάει έναν Walker . 


Ίσως να είναι και κάποιο Flashback για να μας υπενθυμίσουν την εξέλιξη που βίωσε ο χαρακτήρας της από ένα αγρίμι σε μια σωστή ηγέτιδα ! 

Για τέλος αφήσαμε το φιλάκι Eugene Rosita !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.