Φήμη για το τέλος του TWD με την 12η SeasonΜπορεί ο πρόεδρος του AMC να έχει υποσχεθεί πολλά χρόνια TWD υλικού ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η μητρική σειρά θα συνεχίσει για τόσο ! Μια φήμη που μετέφερε το We got This Covered αναφέρει πως στο κανάλι γίνονται συζητήσεις η σειρά να τελειώσει σε 2 χρόνια δηλαδή με την 12η Season. Αυτό για μερικούς θα είναι ευχάριστο και για άλλους πάλι όχι. Σύμφωνα με την πηγή το κανάλι σκοπεύει έκτοτε να εστιάσει στο FearTWD, το νέο Spin-off που έρχεται την άνοιξη αλλά ακόμα δεν έχει επίσημο όνομα ,τις ταινίες του Rick και ίσως μελλοντικά projects που μας έχουν υποσχεθεί. Την εγκυρότητα της πηγής δεν μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε καθώς το συγκεκριμένο site δεν είναι και τόσο αξιόπιστο η συγκεκριμένη πηγή ωστόσο φαίνεται να έχει αποκαλύψει διάφορες πληροφορίες στο παρελθόν και ήταν έγκυρες.  Πρόσφατα όταν το Comic ολοκληρώθηκε οι παραγωγοί είχαν δηλώσει πως θέλουν να δουλέψουν σε ιστορίες ώστε να επεκτείνουν την ζωή της σειράς ωστόσο αν το τέλος έρθει όντως στην 12η Season αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αυτή η απόκλιση στην ιστορία η οποία φαίνεται να οδεύει στα χνάρια που χάραξε το Comic.

Και ενώ δεν είμαστε σίγουροι για το κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά το γεγονός ότι Norman Reedus (Daryl) και Melissa McBride (Carol) πέρσυ ανανέωσαν το συμβόλαιο για 3 χρόνια (δηλαδή μέχρι και την 12η Season ) μας βάζει σε σκέψεις.

Το τέλος στην 12η Season δεν ακούγεται και άσχημο και αν το ετοιμάζουν από τώρα τότε σίγουρα δεν θα έχουμε ένα άχαρο τελείωμα στην όμορφη ιστορία μας.
Την πληροφορία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και για ότι νεότερο θα έχουμε ενημέρωση.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.