Το The Walking Dead βάζει τις βάσεις για την τελευταία φάση του;


Στο 6ο επεισόδιο ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση ότι ο κόσμος του Walking Dead δεν είναι τόσο μικρός όσο νόμιζαν οι πρωταγωνιστές μας !! Ο Eugene ήρθε σε επαφή με μία γυναικεία παρουσία που ακούστηκε από την άλλη άκρη του ασυρμάτου.η γυναικεία φωνή δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την παρουσία της απλά είπε ότι είναι από την κοινοπολιτεία της Pennsylvania αλλά δεν του είπε που είναι ακριβώς αυτήν την στιγμή..Τώρα τι μας νοιάζει για την κοινοπολιτεία αυτή?? Η κοινοπολιτεία στα αγγλικά είναι Commonwealth όποτε είναι παρά πολύ πιθανό να μιλάμε για το τελευταίο κεφάλαιο του κόμικ που είναι το Commonwealth !!Βασικό είναι να πούμε ότι την Stephanie (το όνομα της κοπέλας που μιλάει ο Eugene στον ασύρματο) έχει πάρει την φωνή από την ηθοποιό Margot Βingham γνωστή από την σειρά Boardwalk Empire..

Με τον πόλεμο με τους Whisperers να έχει φτάσει στην μέση του και με τα γεγονότα να τρέχουν σε κάθε επεισόδιο μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το που πάμε..Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν βασικά βήματα από το κόμικ και μετά θα αυτοσχεδιάσουν για να τους βγει η ιστορία..Όσοι έχουν  διαβάσει το κόμικ -το οποίο τελείωσε μέσα στο καλοκαίρι-  ξέρουν ότι ο Rick Grimes πεθαίνει μέσα σε αυτήν την κοινότητα οπότε οι πρώτες σκέψεις που κάναμε είναι ότι πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση της σειράς.Δεδομένη είναι η 11η σεζόν από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Οι παραγώγοι της σειράς πάντως έχουν δηλώσει πως δουλεύουν και σε ιστορίες που δεν γράφτηκαν για το Comic και θα βοηθήσει να συνεχίσει η ιστορία για παραπάνω χρόνια !

Κάπου εδώ μπαίνει ένα τεράστιο ερώτημα στο οποίο κανείς δεν έχει απάντηση είναι πώς θα ενώσουμε όλες τις ιστορίες μαζί για να έχουμε μία ολοκληρωμένη ιστορία..
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.