Πρόεδρος AMC: "Η 7η και η 8η σεζόν ήταν απελπιστικές για το κοινό"


Η αλήθεια είναι πως οι δύο σεζόν με ανταγωνιστή τον Negan, η 7η και η 8η σεζόν, δεν ήταν στο ποιοτικό επίπεδο που θα έπρεπε να ήταν. Άλλο να το λέμε εμείς όμως και άλλο να το λέει η πρόεδρος της AMC, Sarah Barnett.

Μιλώντας στο The Los Angeles Times, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκαν η 7η και η 8η σεζόν και δεν δίστασε να τις χαρακτηρίσει "απελπιστικές για το κοινό":

Θεωρώ πως μετά από 10 τηλεοπτικές σεζόν, όπως για παράδειγμα στο ER ή στο Grey's Anatomy, οι σειρές έχουν μεταβολές. Εμείς έχουμε κάνει την έρευνα μας (για την κριτική που δέχτηκαν η 7η και η 8η σεζόν) και έχουμε τις δικές μας σκέψεις σχετικά μ'αυτό. Είναι αλήθεια πως οι δύο αυτές σεζόν με τον Negan έγιναν κάπως απελπιστικές για το κοινό. Νομίζω πως υπήρχε πρόθεση δημιουργίας, που ήταν πολύ έξυπνη και τεκμηριωμένη. Όμως θεωρώ πως αυτό "έσπρωξε" τον κόσμο σε ένα σημείο, στο οποίο είχαμε πολλά να αφηγηθούμε, σε ένα χρονικό διάστημα βέβαια που ίσως να μην ήθελαν να τα δουν.

Μπορεί αυτές οι δύο σεζόν να μην ήταν καλές αλλά τόσο η 9η, όσο και το πρώτο μισό της 10ης σεζόν, μας αποζημίωσαν. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια της 10ης σεζόν, που κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.