Ο Scott Gimple διευκρινίζει τα πάντα για τις ταινίες του RickΠάει ένας χρόνος (και) από την ανακοίνωση πως ο Rick, που αποχώρησε από την σειρά στα μέσα της 9ης σεζόν, θα αποκτούσε τη δικιά του τριλογία ταινιών. Από τότε, είχαμε μόνο ένα teaser trailer στο Comic-Con του San Diego τον Ιούλιο, που δεν έδειχνε τίποτα, παρά μόνο μας ανακοίνωνε πως θα δούμε τις ταινίες μόνο στα σινεμά.

Σήμερα σας έχουμε μια συνέντευξη που έδωσε ο υπεύθυνος των ταινιών και γενικότερα του σύμπαντος του TWD, Scott Gimple, στο Entertainment Weekly, στο οποίο μιλάει για τις ταινίες, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει αρκετά πράγματα.

Αυτά που μένουν από όσα είπε είναι πως το σενάριο δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ δεν έχει επιλεγεί κάποιος σκηνοθέτης, πως ο στόχος είναι για τρεις ταινίες αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα και ότι το budget θα είναι μεγαλύτερο!

Αρχικά, ο Gimple αναφέρθηκε στο λόγο που δεν είχαμε για τόσο καιρό νέα για το project:
Έχουμε διαφορετικά πλάνα ανάλογα με διαφορετικούς παράγοντες τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε, από την πλευρά του σεναρίου μέχρι και την εμπορική πλευρά. Υπήρχαν πολλές διαστάσεις ως προς το timing, στο οποίο πλέον επικεντρωνόμαστε με γρήγορους ρυθμούς.
Αφού τόνισε πως δεν έχει επιλεγεί κάποιος σκηνοθέτης, είπε τα εξής για το ανολοκλήρωτο ακόμα σενάριο:
Αυτή τη στιγμή το βελτιώνουμε. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είναι εξαιρετικό αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε ξεχωριστό για όλους τους εμπλεκόμενους και βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Είμαστε σε μια εξαιρετικά προσεκτική διαδικασία αυτή τη στιγμή.
Στη συνέχεια δεν θέλησε να μιλήσει για χαρακτήρες όπως η Michonne και ο Heath, που ίσως τους δούμε στις ταινίες, τονίζοντας πως "κάνουν δοκιμές πάνω σε αυτό και στις πολλές πιθανότητες του". Επίσης, επισήμανε πως το σχέδιο είναι για τρεις ταινίες, χωρίς κάτι να είναι δεδομένο.

Μιλώντας για τον Rick, τόνισε πως θα δοκιμαστεί αρκετά και θα βρεθεί σε έναν πολύ μεγαλύτερο κόσμο από αυτόν που ήταν:
Θα συνεχίσουμε την ιστορία του Rick και θα ανακαλύψουμε πολλά για τον κόσμο στη διάρκεια. Ο Rick θα δοκιμαστεί με διάφορους τρόπους αλλά όλα όσα έχει περάσει, τον έχουν κάπως προετοιμάσει. Είναι ένα πολύ μεγαλύτερος κόσμος από αυτόν που βρισκόταν και αυτό είναι μια πρόκληση. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και θα γεμίσουμε την οθόνη με έναν ολοκαίνουργιο κόσμο.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο budget που θα έχει το project:
Η κλίμακα και το budget είναι μεγαλύτερα. Είναι το The Walking Dead, αλλά μεγαλύτερο, από πλευρά διήγησης αλλά και αυτού που θα δούμε. Δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά μεγαλύτερο. Πάμε σε νέες και "άγριες" κατευθύνσεις. Οι ταινίες είναι ένα διαφορετικό "θηρίο" από την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι κάτι μικρότερο σε διάρκεια. Για να κάνεις μιάμιση ώρα ταινία, είναι όμορφο αλλά πραγματική πρόκληση και το παίρνουμε πολύ σοβαρά ως προς τους fans. Προσπαθούμε να παραδώσουμε κάτι ξεχωριστό και καινούργιο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.