Το TWD δεν οδεύει στο τέλος του σύμφωνα με τον Scott Gimple


Στην μέγα συνέντευξη του ο Gimple συνέχισε να μιλάει για το The Walking Dead και το μέλλον του και είχε αρκετά να πει και για αυτό . Διαβάστε τις υπόλοιπες συνεντεύξεις του ΕΔΩ ( για τις ταινίες ) ΕΔΩ (για το World Beyond. Ο Gimple διέψευσε τις φήμες για το τέλος του The Walking Dead καθώς δεν υπάρχουν σχέδια για το τέλος της σειράς όπως είπε και έδωσε πληροφορίες για την επόμενη . Αναλυτικότερα.

Ερώτηση : Πάει καιρός που σου είχα κάνει αυτήν την ερώτηση και ήρθε η ώρα να την ξανά κάνω από την στιγμή που ο Kirkman έδωσε τέλος στο Comic. Με το Comic να τελειώνει έχετε χρονοδιάγραμμα για το τέλος της σειράς ; 
Απάντηση : Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με το AMC για να διασφαλίσουμε ότι βρισκόμαστε στην ίδια λογική καθώς προχωράμε . Δεν υπάρχει τέτοιο χρονοδιάγραμμα . Συνεχίζουμε . Ο κόσμος αγαπά την σειρά και υπάρχει ιστορία για να πούμε . Το έχω πει και οπως και η Angela πως το τελευταίο τεύχος του Comic το διαβάζεις και είναι σαν πιλότος για κάτι νέο . Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να το συνεχίσεις αρκεί να το θέλει το κοινό. Μέχρι τότε είμαστε όλοι στην ίδια λογική.  

Ερώτηση : Έχεις ιδέες για το τέλος ;  
Απάντηση : Θεωρώ πως πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για το χειρότερο ώστε να μπορεσεις να το κλείσεις καλά. Έχω αρκετές ιδέες για το τέλος και όταν έρθει η ώρα αν έρθει η ώρα θα το συζητήσω με την Angela για να δούμε πως θα ταιριάξουν οι ιδέες μας όπως κάναμε και με την έξοδο του Andrew Lincoln. Μπορεί όμως να μην χρειαστεί με την σειρά να συνεχίζει και να συνεχίζει για πολύ.  

Ερώτηση : Μιλώντας για τον Andrew είχες άγχος για το πως θα διαχειριστείτε την έξοδο του ; Απάντηση : Δεν θέλω να το παίξω τόσο αισιόδοξος αλλά το άγχος μου ήταν για το αν θα αφήσει ενδιαφέρον στο κοινό και πραγματικά εξελίχθηκε ωραία σαν το μεγαλύτερο Reset της σειράς.Ερώτηση: Καθώς η ιστορία προχωράει θα έρθει η ώρα να γνωρίσουμε το Commonwealth υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με τις κοινότητες που έχουν τα ελικόπτερα ;  
Απάντηση : Το Commonwealth είναι ξεχωριστό. Θα υπάρξουν αλλαγές όπως πάντα αλλά είναι σημαντικό και για εμένα αλλά και την Angela να πούμε την ιστορία του Comic. Όποτε όχι δεν υπάρχει σύνδεση των δυο ομάδων .

Σύντομα έρχονται και νέα για το FearTWD ! 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.