Το TWD World Beyond θα φέρει και άλλα Crossovers σύμφωνα με τον GimpleΠρόσφατα ο Scott Gimple έδωσε μια τεράστια συνέντευξη στο Ew και μίλησε για το The Walking Dead ως Franchise καθως είναι ο επικεφαλής όλων των προτζεκτ αυτήν την στιγμή. Μετά από τις πληροφορίες για τις ταινίες του Rick σειρά έχει το νέο Spin-off το The Walking Dead: World Beyond. Πάμε να δούμε όλα όσα είπε για την νέα σειρά που θα εξελίσσεται στον κόσμο του TWD.
Ερώτηση: Η σειρά που θα τοποθετείται χρονικά σε σχέση με το TWD ; 
Απάντηση : Τεχνικά είναι λίγο πιο πίσω αλλά τόσο λίγο που ο κόσμος δεν θα μπορεί να το καταλάβει. Είναι σχεδόν παράλληλα αλλά το World Beyond παραμένει λίγο πιο πίσω. 
Ερώτηση : Είδαμε το σύμβολο με τους 3 κύκλους ένα σύμβολο που έχουμε δει στο ελικόπτερο που πήρε τον Rick αλλά και το ελικόπτερο που εμφανίστηκε στο Fear The Walking Dead. Τι μπορείς να μας πεις για την σύνδεση που θα έχει η σειρά με αυτά που έχουμε ήδη δει; 
 Απάντηση : Θα ανακαλύψουμε το κομμάτι ενός κόσμου που δεν έχουμε ξαναδεί. Έχουμε πάρει μια μικρή γεύση από τα ελικόπτερα και την Issabele που είδαμε στις αλλες σειρές. Οι ταινίες θα μας παρουσιάσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά καθώς βασίζεται σε αυτήν την ιδέα από την στιγμή που τον είδαμε να φεύγει με το ελικόπτερο. Οι ταινίες και το World Beyond πατάνε στις ιδιες βάσεις αλλά πραγματικά είναι πολύ διαφορετικά. Θα πάρουμε μια γεύση από άλλες κοινότητες και την ιδεολογία τους και θα πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα στην οποία βρίσκεται ο Rick αλλά πέρα από αυτό το World Beyond και οι ταινίες δεν συνδέονται απλά μοιράζονται την ίδια γνώση από κάποια πράματα που συμβαίνουν και εμείς αγνοούμε. 
Ερωρηση: Βλέπουμε τρείς κύκλους και καθένας συμβολίζει μια κοινότητα καθώς πλέον είναι τρεις και οι σειρές υπάρχει περίπτωση να δούμε μια από αυτές τις κοινότητες στην κάθε σειρά. 
Απάντηση: Θα πω απλά πως μπορεί να πήραμε μια γεύση στο TWD και το FearTWD αλλά αυτές οι δύο σειρές θα παραμείνουν έξω από αυτόν τον κόσμο που περιστασιακά μπορεί να ακουμπούν. Πρόκειται για μια νέα μυθολογία για τον κόσμο του The Walking Dead και όχι για το ίδιο το The Walking Dead. Θέλουμε να πούμε διαφορετικές ιστορίες και όχι μια μεγάλη ιστορία και για αυτό φροντίσαμε μέχρι και οι ταινίες και το World Beyond που θα μοιράζονται παρόμοια στοιχεία να διαφέρουν εξαιρετικά. 
Ερώτηση : Θα υπάρξουν άλλα Crossovers ή στοιχεία που θα συνδέονται με το World Beyond ; Απάντηση : Ναι ! Πέρα από το Universe που μοιράζονται είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως λειτουργούν και πως εξελίσσονται οι ζωές τους σε αυτήν την νέα γωνία αυτού του σύμπαντος . Συζητούσαμε για την επόμενη Season του World Beyond και υπάρχουν προοπτικές για ένα μεγάλο Crossover με μια από τις άλλες σειρές αλλά όλα αυτά είναι μελλοντικά σχέδια που θα πρέπει να εκτελέσουμε όταν αυτή η Season τελειώσει.
Μοιράζονται ένα σύμπαν οπότε όταν υπάρχει μια πιθανότητα για κάποιο Crossover θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε όπως ο δισκος που είχε ως εξώφυλλο τον Ryan Hurst (Beta) στο FearTWD. Μια σύνδεση που δεν θέλαμε να την κάνουμε να φανεί απλά ελπίζαμε οι Fans να το εντοπίσουν. Ώστε να υπάρχει η αίσθηση ότι αυτές οι σειρές μοιράζονται τον ίδιο κόσμο. 

Ερώτηση: Το World Beyond εξελίσσεται στην Nebraska γιατί επιλέξατε αυτό το μέρος; 
Απάντηση : Θέλαμε μια διαφορετική τοποθεσία με έναν άλλον τρόπο ζωής . Δεν είναι ότι προβάλλουμε τον τρόπο ζωής της Nebraska απλά θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία για νέα τοπία .
Ερώτηση : Ποια είναι η μεγάλη διαφορά σε αυτήν την σειρά σε σχέση με τις άλλες. 
Απάντηση : Η όλη ιδεολογία είναι διαφορετική το μέρος που ζουν και ο τρόπος που έχουν ζήσει.

Αφορά μια ομάδα παιδιών που έχουν μεγαλώσει εντός των τειχών . Μέχρι και οι ενήλικοι της σειράς είναι πιο νέοι επομένως έχουν μεγαλώσει και οι ίδιοι πίσω από τα τείχη. Προφανώς γνωρίζουν τους Walkers αλλά δεν ήταν και σε ιδιαίτερη επαφή ποτέ. Θέλουν να ζήσουν και εκτός προατασιας και είναι πολύ σημαντικό και γενναίο εκ μέρους τους.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.