Οι δικές μας προβλέψεις για τους θανάτους της συνέχειας της 10ης Season
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για να ξεκινήσει πάλι η σειρά και οι φήμες- προβλέψεις έχουν πάρει φωτιά. Έτσι και εμείς,οι δικές μας θεωρίες και οι προβλέψεις δεν διαφέρουν πολύ από την γενική άποψη αφού μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να δούμε και να διακρίνουμε προς τα πού πάει η ιστορία. Φυσικά να τονίσω ότι όλα είναι προβλέψεις και τίποτα από όσα διαβάσετε παρακάτω δεν αποτελεί σπόιλερ..

Δέσποινα:

1)Kelly, πιστεύω ότι σίγουρα θα πεθάνει κάποιος από το γκρουπ της Magna και νομίζω ότι θα είναι αυτή,πήρε αρκετό χρόνο στο πρώτο μισό και πιστεύω ότι η απώλεια της θα κάνει την Connie που είναι πιο μαλθακή πιο ενεργό μέλος έναντι στον πόλεμο με τους whisperers

2)Ezekiel,έχει το πρόβλημα υγείας και ίσως πεθάνει ηρωικά για να σώσει κάποιον. Επίσης καθ΄όλη την διάρκεια του πρώτου μισού ήταν αρκετά απαισιόδοξος και στο trailer για την συνέχεια βλέπουμε ότι θα υπάρξει και μια ιδιαίτερη σκηνή ανάμεσα σε αυτόν και την carol που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και αποχαιρετισμός..

3)Alpha,το ότι θα πεθάνει είναι σίγουρο όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι ποιος θα πάρει το κεφάλι της,θα είναι ο Negan,η Carol,o Daryl η η Lydia,κατ΄έμε θα είναι η Lydia..

Νίκος:

1)Η ολοκλήρωση της ιστορία της αρχηγού των whisperers έρχεται και δεν μπορεί να είναι άλλη από τον θάνατο της..

2) Ezekiel,δύσκολα θα τα καταφέρει δεδομένου της αρρώστιας του και ίσως φύγει ηρωικά..

3)Yumiko,νομίζω ότι ένας η μία από αυτό το γκρουπ θα πεθάνει και ίσως ο δικός της θάνατος να είναι πιο σοκαριστικός ,αλλιώς Luke η Kelly

Εύη:

1)Alpha,λογικά με το δεύτερο μισό θα κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ως villain των whisperers..

2)Luke,στο πρώτο μισό ένιωσαν ότι μας έκαναν μεγάλο tease με το θάνατο του αφού μας έδωσαν love interest και αυτό δεν είναι καλό για το μέλλον του χαρακτήρα όπως έχουμε ξαναδεί..

3)Ezekiel,θα μπορέσει να νικήσει τώρα την ασθένεια που δεν υπάρχει γιατρός στο προσκήνιο..

Βασίλης Γ :

1)Rosita,η ιστορία έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πάνω στους πασσάλους,δυστυχώς πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την μαχήτρια που ήταν και θα έπρεπε να της δώσουν ένα ηρωικό τέλος .

2)Ezekiel,όλοι συμφωνούμε σε ένα πράγμα,ο χρόνος του είναι περιορισμένος και ένα ηρωικό τέλος θα κλείσει το κεφάλαιο του βασιλιά..

3)Aaron,ο θάνατος που δεν περιμένουμε,πήρε ένα μέρος της ιστορίας του Rick αλλά ο θάνατος του ίσως να έκανε περισσότερο καλό στην ομάδα μας αφού θα την έκανε πιο δυνατή.

Φρύνη:

1) Ένα στάνταρ θάνατο που έχω είναι της Alpha που αφενώς κάπως έχει επιβεβαιωθεί από μια φωτό που διέρρευσε επομένως αυτό δεν είναι δική μου πρόβλεψη.

2) Ένας δεύτερος θάνατος θα ήταν αυτός της Kelly για να δώσουν μια πιο δραματική διάσταση στον χαρακτήρα της αδελφής της. Επίσης έτσι θα φέρουν πιο κοντά τον χαρακτήρα της αδελφής της με τον Daryl που έχουν δείξει μια πιο ιδιαίτερη σχέση. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Daryl να μην είναι πια μόνος.

3)τρίτο θάνατο δεν έχω και δεν πιστεύω ότι θα σκοτώσουν τουλάχιστον ακόμα τον πιο προφανή χαρακτήρα δηλαδή τον Ezekiel,μέχρι τώρα άλλωστε ποτέ δεν το έκανα. Και πάντα χρησιμοποιούσαν κάποιον σαν δόλωμα για να στραφεί εκεί η προσοχή και σε ξαφνιάζουν με κάτι άλλο.

Κρις:

1) Alpha,ο θάνατος της είναι αναμενόμενος με τον πόλεμο να ξεκινά,η Alpha θα βρεθεί στο επίκεντρο των καταστάσεων και με τον Negan στα λημέρια της ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο. Από την άλλη μην ξεχνάμε και την βεντέτα που έχει με την Carol η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα την αφήσει να δει μια σεζόν ακόμα.

2)Beta,αυτός ο χαρακτήρας είναι πραγματικά τρομακτικός ωστόσο η ιδεολογία των whisperers τον έχουν κάνει χαμένη υπόθεση. Στην περίπτωση του δεν χωράει συγχώρεση η φυλάκιση καθώς η βίδα του έχει λασκάρει εδώ και καιρό.με τον πόλεμο να ολοκληρώνεται λογικά φέτος δύσκολα θα τον δούμε την 11η σεζόν.

3) Kelly,θεωρώ το γκρουπ της Magna θα έχει την πρώτη του απώλεια,η ζυγαριά ανάμεσα σε Luke και Kelly δείχνει Kelly αφού θα επηρεάσει παραπάνω την Connie και την Magna η οποία δεν νιώθει τόσο πολύ μέλος της ομάδας μας..Η Kelly έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με την ακοή της που την δυσκολεύει αρκετά..

Απόστολος:

1)Ezekiel,γιατί νομίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει μετά την πτώση του βασιλείου του .

2)Rosita, για να μας δείξει και λίγο πόνο στους εραστές της Father Gabriel και Eugene  αλλά να έχει και έτσι λίγο οδύνη..

3) Gamma, γιατί έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με την Alpha και θα την καθαρίσει η Alpha για να επανέλθει η ισορροπία στους whisperers !!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.