Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x08


Mid season finale και όπως είναι φυσικό οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες. Το επεισόδιο ξεκίνησε πολύ δυνατά και είχε ένα εξίσου δυνατό, αλλά και σημαντικό τέλος, με αρκετούς χαρακτήρες να ξεχωρίζουν.

1. Rosita
   Μία γυναίκα που έχουμε δει κατά καιρούς πόση δύναμη αλλά και πόσες ικανότητες έχει. Για ακόμα μία φορά μας απέδειξε πόσο ικανή είναι αφού κατάφερε να σώσει το παιδί της κατατροπώνοντας τον Dante. Δυστυχώς η νίκη της δεν ήταν αρκετή ώστε να αντισταθμίσει το γεγονός ότι ο Siddiq ήταν πλέον νεκρός, κάτι που προφανώς τη λύγισε.


2. Dante
   Ένας σκληρός άνθρωπος, με ακόμα πιο σκληρές πράξεις, ο οποίος όμως είχε αρκετά πράγματα να πει. Τα λόγια που είπε όταν αποκαλύφθηκε όσο κι αν δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε στη βάση τους δεν είναι όλα λάθος. Ο κόσμος που προσπαθούν να χτίσουν όλα μας τα group είναι πολύ σωστός, αλλά και πολύ όμορφος για να είναι αληθινός. Ακόμα και χωρίς ζόμπι να κυκλοφορούν, ο τέλειος κόσμος δεν υπάρχει, αφού οι άνθρωποι είναι αυτοί που αποτελούν τον αστάθμητο παράγοντα.



3. Virgil
   Ένας καινούριος χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται να είναι καλός και πρόθυμος να βοηθήσει, με το αζημίωτο φυσικά. Η πρώτη του εμφάνιση αποδείχθηκε σωτήρια τόσο για τον Luke όσο και για τον ίδιο, αφού αν τα πράγματα δεν είχαν γίνει έτσι, η αντιμετώπισή του όταν εμφανίστηκε στην Oceanside δεν θα ήταν η ίδια. Παρά τη δυσπιστία που υπήρξε ο Virgil κατάφερε να πείσει τη Michonne να τον ακολουθήσει με την εικασία, προς το παρόν, ότι εκεί που έμενε υπάρχουν όπλα ικανά να καταστρέψουν τους whisperers.



Εννοείται πως για ακόμα μία φορά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε αρκετό καιρό ώστε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον κόσμο του The Walking Dead.













Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.