Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x09


Η επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς  μετά από το καθιερωμένο διάλειμμα της ημισεζον είναι γεγονός και επέστρεψε με ένα επεισόδιο κυριολεκτικά "δυναμίτη".🔥💥💥Παμε να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά του 9ου επεισοδίου.

ΘΕΤΙΚΑ

‌1)Φυσικά είναι η απόδραση των αγαπημένων μας χαρακτήρων εκτός από δύο που θα αναφέρω παρακάτω (?)από την ενέδρα που είχε στήσει η Alpha.Καταφεραν να βγουν ζωντανοί μέσα από τον υπόγειο τάφο που είχε σχεδιάσει η αρχηγός των Whisperers για την ομάδα μας.
‌2)Η έντονη δράση καθόλη την διάρκεια του επεισοδίου.Σε κρατουσε σε συνεχή αγωνία και ούτε μια στιγμη δεν ένιωσα να βαριέμαι.

‌3)Η αμοιβαία αγάπη και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των χαρακτήρων μετά από τόσες σεζόν.Πλεον δεν λειτουργεί ο ένας μόνο για τον εαυτό του αλλά όλοι λειτουργούν σαν ομάδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεπερνιουνται όλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  σε αυτήν την Αποκάλυψη.

Ας δούμε τώρα και τα αρνητικά του επεισοδίου.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

‌1)Η απερισκεψία της Carol κ η δίψα της να πάρει την  εκδίκηση της από την Alpha για τον θάνατο του Henry ήταν αυτή που  οδήγησε την ομάδα  μας κατευθείαν στην παγίδα και η Carol σε αυτό το επεισόδιο δεν λέει να το αφήσει πίσω με τίποτα.
‌2)Αρνητική εντύπωση από την επίμαχη σκηνή μεταξύ Negan-Alpha η οποία ήταν χειρότερη από ότι φαντάζομουν.Κατα την γνώμη μου να θεωρηθεί ως η χειρότερη σκηνή που παίχτηκε ποτέ στην ιστορία της σειράς.

‌3)Ο εγκλωβισμός της Magna και της Connie στην σπηλιά.Για Daryl , Carol , Jerry ,Kelly και Aaron τα πράγματα φαίνεται να πήγαν καλά καθώς κατάφεραν να βγουν από την σπηλιά.Δεν μπορούμε να πούμε ως το ίδιο για τις Magna &Kelly  οι οποίες παγιδεύτηκαν κάτω από το χώμα.Ελπιζουμε ο Daryl να καταφέρει να τις βοηθήσει και να βρει μια άλλη έξοδο που είναι σίγουρος πως υπάρχει.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.