Το 10x9 και το 10x10 υπόσχονται στιγμές γεμάτες τρόμο και αγωνία!

Φαίνεται σαν να πέρασε μια αιωνιότητα από το mid-season finale αλλά απέχουμε πλέον λίγες μόλις μέρες από τη συνέχεια της σειράς! Για να μας βάλει σε ρυθμούς, το comicbook δημοσίευσε ένα spoiler-free review για το 9ο και το 10ο επεισόδιο.

Το mid-season finale μας αφήνει με την απορία για το πως ο Daryl, η Carol, ο Aaron και οι υπόλοιποι θα αποδράσουν μέσα από τη -γεμάτη ζόμπι- σπηλιά, στην οποία τους παγίδεψε η Alpha. Η 10η σεζόν επιστρέφει με το επεισόδιο "Squeeze" και υπόσχεται στιγμές γεμάτες τρόμο και αγωνία ακόμα και για το πιο ψύχραιμο κοινό. Το επεισόδιο θα είναι, ως συνήθως, 45λεπτο και θα μας "χορτάσει" με στιγμές κλειστοφοβίας και θα κορυφωθεί με τρόπο σοκαριστικό και εκρηκτικό. 

Η επιστροφή του TWD θα έχει "άρωμα" από την ταινία τρόμου The Descent, που επικεντρώνεται σε μια ομάδα τουριστών που προσπαθούν να επιβιώσουν όντες παγιδευμένοι μέσα σε μια σπηλιά με τέρατα. 

Το 10ο επεισόδιο λέγεται "Stalker" και θα μας γεμίσει με στιγμές αναστάτωσης, με τη δράση να μεταφέρεται μέσα στα τείχη της Alexandria, την ώρα που οι κάτοικοι της πρέπει να την προστατέψουν από τον εχθρό. Επίσης, θα υπάρξουν πολλά, πολλά πτώματα! Το επεισόδιο αυτό θα θυμίσει σε αρκετούς την ταινία Halloween, καθώς ένας μασκοφόρος μανιακός μπαίνει κρυφά μέσα στην ανυποψίαστη Alexandria. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...

Παράλληλα, η Gamma θα δείξει σε ποια πλευρά βρίσκεται πραγματικά ενώ η Rosita, που στοιχειώνεται από εφιάλτες μετά το θάνατο του Siddiq, πρέπει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο εχθρό που είχε ποτέ! Τέλος, ένας χαρακτήρας θα ξεκινήσει την αιμοβόρα μάχη του με την Alpha ενώ θα δούμε και μερικές πιπεράτες στιγμές με εκείνη και ένα μέλος των Whisperers!

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να μην ανυπομονεί για τη συνέχεια;
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.