Τι να περιμένουμε από το 2ο μισό της 10ης Season(Χωρίς Spoilers)
Πλησιάζει ο καιρός για την επανέναρξη της σειράς και σιγά σιγά μπορούμε να δούμε τι θα περιμένουμε και τι μπορεί να γίνει..Ας ξεκαθαρίσω πριν ξεκινήσουμε ότι τίποτα από τα παρακάτω δεν αποτελεί είδηση η spoiler αλλά μία γενική εικόνα για το μπορεί να γίνει βασιζόμενος στην ιστορία από το κόμικ..

1) Που είναι ο Negan ?

Γεμίζει κάθε επεισόδιο μόνος του και είναι ο αγαπημένος μας κακός..Τελευταία φορά τον είδαμε να γονατίζει μπροστά στην Alpha.Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια της σειράς αλλά και στον πόλεμο γιατί απλά είναι ο Negan..2) Ποια είναι η γυναίκα στον ασύρματο??

Η γυναίκα που μίλησε ο Eugene είναι μέλος μιας τεράστιας ομάδας που γνωρίσαμε στον κόμικ  που λέγετε Commonwealth και αριθμεί πάνω από 50,000 άτομα. Η Stephanie θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην συνέχεια όσο και με τον Eugene..3) Τι γίνει με τον Βασιλιά??

Η μοίρα του βασιλιά δεν φαίνεται καλή. Είναι άρρωστος χωρίς βασίλειο και χωρίς την Carol.Ο καρκίνος που έχει τον σκοτώνει κάθε μέρα.Θα μπορούσε να έχει μία ηρωική έξοδο σε κάποια από τις μάχες που περιμένουμε..4) Πώς θα βγούνε από την σπηλιά??

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τους ήρωες αφού είναι εγκλωβισμένοι χωρίς προφανή διέξοδο.Από το trailer είδαμε ότι η Gamma έδωσε την θέση τους στους ανθρώπους της Alexandria οπότε θα μπορέσουν να τους σώσουν, εκτός αν κάνει μία θεαματική είσοδο η Maggie την οποία την περιμένουμε να γυρίσει..5) Θα έχουμε σημαντικούς θανάτους??

Σεζόν χωρίς σημαντικό θάνατο δεν σημαίνει Walking Dead,αν πούμε ότι ο θάνατος του Ezekiel είναι σχεδόν σίγουρος λόγο καρκίνου και αφού πόλεμος χωρίς θανάτους δεν γίνεται τότε θα στοιχημάτιζα στον θάνατο της Rosita -αφού γλύτωσε τους πασσάλους- ίσως και κάποιων ατόμων από την ομάδα της Magna και φυσικά τον θάνατο της Alpha για να συνεχιστεί η ιστορία ..
6) Αlpha-Carol

Σαν να λέμε Πελέ εναντίον Μαραντόνα..Η Alpha στέρησε στην Carol σχεδόν τα πάντα, τον Henry, τον γάμο της με τον Ezekile και την ψυχολογική της κατάσταση.. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί face to face και η συνάντηση τους θα είναι εκρηκτική...Θα μπορούσε η Carol να πάρει το κεφάλι της Alpha και να έχουμε μία παρόμοια ιστορία?? Υπομονή και θα δούμε..7) Τι θα γίνει με την Michonne??

Ας τα πιάσουμε από την αρχή.Η Danai Gurira αποχωρεί..Όλοι μας έχουμε σαν δεδομένο ότι θα γίνει κάτι και θα πάει να βρει τον Rick,όπως είχαμε δεδομένο τον θάνατο του Rick αλλά τελικά δεν πέθανε αλλά χάθηκε με τον ελικόπτερο της Jadis,μήπως ζήσουμε κάτι παρόμοιο και τελικά δεν φύγει αλλά πεθάνει.Αν φύγει θα πάρει μαζί της και την Juddith με τον Rj ??8) Πότε θα δούμε την Maggie??

Mε σιγουριά δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, αλλά επειδή μας αρέσουν οι εκπλήξεις 2 τρόπους δίνω,η μία να είναι αρχές του 10ου επεισοδίου για να σώσει την ομάδα μας από την σπηλιά και η δεύτερη λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος σαν εξτρά όπλο ενάντια στην Alpha..9) Τι θα γίνει με την Gamma??

Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε πόλεμο πάντα στην ομάδα μας έμπαινε κάποιος από τους κακούς, το είδαμε με την Tara με τον Dwight με τον Alden, οπότε είναι πιθανό να γίνει δικό μας μέλος..Η εμπιστοσύνη της στην Alpha έχει κλονιστεί αφού είδε την Lydia ζωντανή οπότε θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια..


Bonus: θα δούμε τον Rick??

OXI KAI ΠΑΛΙ ΟΧΙ..Tον Rick θα τον δούμε μόνο στις ταινίες του όταν με τον καλό βγουν !!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.