Το πιθανό θύμα της παγίδας της Alpha


 Πιθανό Spoiler


Το 1ο μισό της 10ης Season έκλεισε με μέλη της ομάδας μας να πέφτει σε μια ακόμα παγίδα της Alpha. Παρακάτω θα αναλύσουμε το ποιοι είναι ασφαλείς και ποιος βρίσκεται σε κίνδυνο με βάση στοιχεία που μας έχουν δώσει αλλά και δικές μας πληροφορίες ! Πάμε να δούμε ποιοι θα βγουν από την σπηλιά με ασφάλεια.

Daryl/Carol/Aaron Απο το Trailer μας δόθηκε η απάντηση οτι οι συγκεκιμένοι χαρακτήρες θα ξεφύγουν απο την σπηλία.

Kelly

Σε πρόσφατο απόσπασμα αποκαλύφθηκε ότι και η Kelly θα βγει από την σπηλιά.

Jerry

Σχετικά με τον Jerry είχαν ακουστεί πολλά αλλά δείτε είναι εκτός σπηλιάς και παλεύει στο πλευρό του Ezekiel.

Magna και Connie Είναι οι μοναδικοί χαρακτήρες για τους οποίους δεν έχει δοθεί κάποιο απόσπασμα εκτός σπηλιάς. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα πεθάνουν και οι δυο ή και η μια από τις δυο. Σχετικά με την Magna θεωρούμε πως είναι καλά για την ώρα . Ο χαρακτήρας της με βάση το κόμικ έχει ακόμα αρκετη ιστορία θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν γινόταν μια τέτοια ανατροπή. 
Connie. Σχετικά με την Connie τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα/δύσκολα . Είχαμε κάποιες πληροφορίες από τον Νοέμβριο ότι η Kelly θα πεθάνει σε αυτό το επεισόδιο και ότι υπήρχε και βίντεο αποχαιρετισμού που θα παιχτεί στο Talking Dead. Αυτό λίγες μέρες αργότερα απορρίφθηκε από την ίδια πηγή λέγοντας πως ήταν λάθος και πως τελικά αυτή που θα πεθάνει θα είναι η Connie.
Όπως καταλαβαίνετε οι πληροφορίες είναι πολύ μπερδεμένες όποτε ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει. Ένα τεράστιο ενδεχόμενο είναι να μας έρχεται ένας μεγάλος ψεύτικος θάνατος και αργότερα να αποκαλυφθεί πως η Connie έχει σωθεί ίσως από την Maggie κάνοντας την επιστροφή της ακόμα πιο θεαματική .
Μια άλλη πληροφορία λεει πως και οι 2 γυναίκες θα παγιδευτουν ζωντανές μέσα στην σπηλία!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα έχουμε επίσημη πληροφορια θα το αποκαλύψουμε θα πρέπει όμως να περιμένουμε λιγο για να μάθουμε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.