Η Angela Kang εξηγεί γιατί το 10x09 ήταν τόσο σκοτεινόΗ αλήθεια είναι πως το τελευταίο επεισόδιο του TWD είχε πολύ σκοτάδι, με τον Daryl, την Carol και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να αποδράσουν από τη σπηλιά στην οποία ήταν εγκλωβισμένοι.

Η Angela Kang, που "έχει τα κλειδιά" της σειράς, μίλησε στο Business Insider λέγοντας πως το στοιχείο του σκοταδιού ήταν κάτι που προβλημάτισε την ομάδα παραγωγής:
Σκεφτήκαμε το σκοτάδι όταν ασχολούμασταν με τον φωτισμό του set και την τελική διαδικασία χρωματισμού του επεισοδίου. Ο υπεύθυνος φωτογραφίας μας πραγματοποίησε ελέγχους με την κάμερα στη σπηλιά και η ομάδα παραγωγής έκανε ελέγχους για το τελικό χρώμα και το επίπεδο σκοταδιού. Τα εξέτασα και τα δύο και ελπίζω πως καταλήξαμε σε μια καλή ισορροπία σκοταδιού και ορατότητας.
Βέβαια, η σειρά δέχεται συχνά κριτική για τις σκοτεινές στιγμές της και η Kang δήλωσε σχετικά μ'αυτό:
Λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των ετών παράπονα για το ότι συγκεκριμένες σκηνές είναι αρκετά σκοτεινές για μερικούς αλλά ορκίζομαι πως δεν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ σκοτεινό για να το απολαύσετε. Κάθε σκοτεινή σκηνή φαίνεται υπέροχη κατά τη διάρκεια της παραγωγής και τότε συνήθως αυξάνουμε την φωτεινότητας όποτε μπορούμε.
Με σκοτάδι ή φως, τα επόμενα επεισόδια αναμένονται "καυτά" και εντονότερα από ποτέ!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.