Η Angela Kang εξηγεί την ριψοκίνδυνη απόφαση της Michonne στο mid-season finaleΤο "αφεντικό" του The Walking Dead, Angela Kang, σε συνέντευξη της στο Talking Dead του mid-season finale της 10ης σεζόν, έριξε λίγο φως στην ριψοκίνδυνη απόφαση της Michonne να πλεύσει μαζί με τον Virgil στο νησί του.

Ο λόγος που η Michonne πλέει προς το νησί του Virgil δεν είναι μόνο η ελπίδα της για την ύπαρξη των όπλων, που λέει ο Virgil πως υπάρχουν εκεί, αλλά και η επιθυμία της να βοηθάει τους ανθρώπους.
Η Michonne παίρνει αυτήν την απόφαση για να τον βοηθήσει να επιστρέψει σπίτι του και συμβαίνουν πολλά εκεί. Ένα συναισθηματικό κομμάτι είναι πως ο Virgil λέει κάποια πράγματα που της θυμίζουν τον Siddiq και τον Rick. Το "Το έλεος μου επικρατεί του θυμού μου" είναι αυτό που της θύμισε όταν είπε πως "το έλεος ίσως είναι περιορισμένο αυτές τις μέρες." Επίσης, η Michonne, συναισθηματικά, είναι ένα καλό άτομο και έχει δεχτεί βοήθεια από ξένους. Έχει όμως βοηθήσει και ξένους και εκεί είναι το άλλο στοιχείο.

Η Michonne μπορεί να ρισκάρει πηγαίνοντας μόνη της στο νησί αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψει με όπλα που μπορούν να τερματίσουν τον πόλεμο με τους Whisperers. Άρα, κάνει αυτό που επιτάσσει η λογική.
H πλευρά της Michonne, που διοικεί την Alexandria, σκέφτεται, "ΟΚ, αυτός ο τύπος έχει πράγματα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε, μεγάλα όπλα, που μπορούν να ξεκάνουν μεγάλο αριθμό walkers με τη μία." Αλλά ίσως είναι επικίνδυνο και έτσι πρέπει να πάει μόνη της, καθώς έχει απόλυτη πίστη στον εαυτό της. Γνωρίζει πως μπορεί να ξεφύγει από μια επικίνδυνη κατάσταση. Έχει ένα καλό προαίσθημα για τον Virgil και δεν θα αφήσει μια ευκαιρία τερματισμού του πολέμου να περάσει από δίπλα της. 
Όλες οι απορίες μας για το τι θα βρει η Michonne στο νησί του Virgil, και πολλές ακόμη, θα μας λυθούν στο δεύτερο μισό της 10ης σεζόν! Το The Walking Dead επιστρέφει στις 23 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.