Η Danai Gurira έκλεισε μεγάλη συμφωνία με τα ΑBC Studios


Αναμφίβολα η Danai Gurira θα μας λείψει από την σειρά όμως ετοιμάζει νέες δουλειές ως μέρος της συμφωνίας της με τα ABC Studios.
Η Disney είναι ενθουσιασμένη με τα πολυπρόσωπα ταλέντα της ηθοποιού η οποία έχει κλείσει διετή συμφωνία πράγμα που της δίνει χώρο κ χρόνο να χρησιμοποιήσει όλα τα ταλέντα της.Προκειται να αναπτύξει τα ταλέντα της στην συγγραφή,στην παραγωγή όλων των εργασιών που εμπεριέχονται στις πλατφόρμες της Disney.Επιπλεον υπάρχει και η εκδοχή να παίξει σε κάποια έργα παρόλο που  δεν είναι στους όρους της συμφωνίας ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.
Η Danai είναι ήδη showrunner και εκτελεστικός παραγωγός σε μια σειρά στο  κανάλι HBO η οποία ονομάζεται Americanah.Η ηθοποιός δείχνει χαρούμενη και αισιόδοξη για τις ευκαιρίες που της δόθηκαν ώστε να αναδείξει τα ταλέντα της.
Κάνει μεγάλη αίσθηση ότι η Disney  ήθελε την Gurira στην οικογένεια της και επίσης ήθελαν να την δουν να χρησιμοποιεί τις ικανότητες της καθώς εκπροσωπεί την φωνή των γυναικών.Αυτο δεν σημαίνει όμως ότι η απουσία της από την σειρά δεν είναι αισθητη.
ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ;

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την συμετοχή της Danai στις ταινίες του Walking Dead.Παντα υπαρχει η πιθανότητα τα σχέδια να επιτρέψουν στην ηθοποιό να συνεχίσει την ιστορία της Michonne στις ταινίες του Walking Dead που αφορούν τον Rick Grimes.
Πλέον η στρατηγική περιεχόμενου της Disney επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητων καναλιών της και τις πλατφόρμες για streaming δημιουργώντας έτσι την ευκαιρία για διαφορετικά shows από ότι μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα.Αυτη η ευελιξία καθιστά δυνατόν για την αγαπημένη μας ηθοποιό να συνεχίσει ως μέρος του κόσμου του Walking Dead παρόλο που δουλεύει πάνω σε άλλα άλλα θεματα και χαρακτήρες!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.