Ο Norman Reedus αποκάλεσε κότα τον Jeffrey Dean Morgan επειδή δεν ξεγυμνώθηκε τελείως
Η επιστροφή του TWD για το 2ο μισό της 10ης σεζόν συνδυάστηκε με μία σκηνή που αηδίασε αρκετούς (ή τους πάντες): την σκηνή της ανταλλαγής φιλιών ανάμεσα στους γυμνούς Negan και Alpha.

Ο αγαπημένος μας Daryl, Norman Reedus, είχε ένα θέμα, όχι με τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά με τον Jeffrey Dean Morgan, που δεν δέχτηκε να φανεί γυμνό ολόκληρο το σώμα του! Μιλώντας στο EW, ο Reedus δήλωσε χαριτολογώντας:
Θυμάμαι όταν έγραφαν αυτή σκηνή και εγώ έλεγα, 'Jeff!' και εκείνος, 'Τι; Η Samantha (Alpha) δεν θέλει να φανεί γυμνή και έτσι δεν θέλω και εγώ.' Εγώ όμως είχα ακούσει πως η Samantha θέλει αλλά εκείνος δεν ήθελε. Και συνέχισε λέγοντας, 'Λοιπόν όχι, ξέρεις, θα μπορούσα...' Μπέρδευε τα λόγια του και εγώ έλεγα, 'Εγώ έχω δείξει τα γυμνά μου οπίσθια αρκετές φορές στη σειρά!' Είναι τόσο άδικο! Του έλεγα, 'Άντε ρε κότα, σχίσε τα παντελόνια σου!' Αλλά δεν θα το έκανε. Νομίζω πως εγώ και ο Cudlitz (Abraham) είμαστε οι μόνοι που έχουμε εμφανιστεί γυμνοί στη σειρά.
Ο ντόρος φυσικά γίνεται για την παρακάτω σκηνή, στην οποία δεν χρειάστηκε να φανούν τα γυμνά σώματα των δύο ηθοποιών, καθώς το πλάνο ήταν από το πλάι:


Όπως και να έχει, το επεισόδιο μας αποζημίωσε με ένα εκρηκτικό και έντονο κλείσιμο!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.