Stalker Spoilers (10.10)


Το 10ο επεισόδιο προβλέπεται τρομακτικό και έντονο με δυο ανοιχτά μέτωπα. Ο Beta που εισβάλει στην Alexandria και η Alpha ενάντια του Daryl ! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά: Η Gamma καταφθάνει στην Alexandria για να δώσει την πληροφορια για την ομάδα μας , προκειμένου να την πιστέψουν εξομολογείται στον Gabriel ο οποίος ξέρει ποτε κάποιος λέει την αλήθεια. Η Gamma ανοίγεται και του λέει για την αδερφή της . Ο Gabriel την πιστεύει .

Η Rosita όμως έχει αντίθετη άποψη και διατάζει να την βάλουν στο κελί αν και το συμβούλιο φαίνεται να συμφωνεί. Ο Beta πιστός στην Alpha βάζει σε λειτουργία το σχέδιο του τρυπώνει στην Alexandria και σκοτώνει αρκετούς Αλεξανδριανους και περιμένει να γίνουν walkers προκειμένου να λειτουργήσουν ως αντιπερισπασμός όσο εκείνος ψάχνει την Gamma. Η Gamma θα καταφέρει να σωθεί από το κελί όσο η Laura παλεύει με τον Beta δυστυχώς για την πρώην Savior ο Beta είναι ισχυρός αντίπαλος και την σκοτώνει χτυπώντας την στα κάγκελα. (R.I.P Laura). 


H Gamma είναι με την Judith και τον R.J τα παιδιά ξεφεύγουν αλλά ο Beta αρπάζει την Gamma. Στο παιχνίδι μπαίνει η Rosita που παλεύει μαζί του. Λίγο πριν την σκοτώσει η Gamma επεμβαίνει λέγοντας του πως η Alpha θέλει εκείνη και έτσι ο Beta δεν αποτελειώνει την Rosita. Στο μεταξύ ο Gabriel με μια ομάδα έχουν πάει να ελέγξουν ένα φυλάκιο καθώς είχαν σήμα ότι δέχονται επίθεση. Αποδεικνύεται πως ήταν ακόμα ένας αντιπερισπασμός του Beta ωστόσο τα άτομα στο φυλάκιο είναι όλοι νεκροί. Στην επιστροφή πετυχαίνουν τον Beta με την Gamma και καταφέρνουν να τον διώξουν. Ο Beta το βάζει στα πόδια αλλά ο Gabriel αστοχεί. Η Gamma επιστρέφει στην Alexandria όπου την στέλνουν στο Hilltop. Η Rosita πάει μαζί γιατί θέλει ιατρική περίθαλψη και εκεί δίνει το χέρι της στην Gamma και της συστήνεται.Σχετικά με την μάχη Alpha/Daryl . Όσο ο Daryl ψάχνει για μια άλλη είσοδο στην σπηλιά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Alpha .


Εκείνη τον τραυματίζει με το μαχαίρι της κάτω από το μάτι και έτσι ο Daryl υστερεί στην μάχη καθώς δεν μπορεί να δει καθαρά. Θα δούνε αρκετές φορές από την οπτική του κάτι που θα ανεβάσει λίγο τους παλμούς. Και οι δυο ωστόσο θα είναι βαριά τραυματισμένοι ο Daryl βρίσκει κρησφύγετο σε ένα παλιο βενζινάδικο με την Alpha να τον ακολουθεί. Αρχίζει να πυροβόλα και μερικοί Walkers καταφθάνουν , ο Daryl αναγκάζεται να βγάλει το μαχαίρι που του έχει καρφώσει η Alpha στο πόδι για να σκοτώσει τους Walkers. Αυτό όμως του προκαλεί ακατάπαυστη αιμορραγία η Alpha μπαίνει στο βενζινάδικο αλλά είναι και οι δυο σε χάλια όποτε δεν μπορούν να παλέψουν. Ο Daryl της λέει ότι έχασε την κόρη της γιατί δεν την αγαπάει και εκείνη σηκώνεται για να του επιτεθεί αλλά πεφτει κάτω.


Τότε εμφανίζεται η Lydia που αποφασίζει να σώσει τον Daryl. Η Alpha ζητάει από την Lydia να την σκοτώσει λέγοντας της πως είναι έτοιμοι να δεχτούν την ηγεσία της. Η Lydia αρνείται και της λέει πως δεν είναι εδώ για εκείνη και το μόνο που ήθελε είναι να είναι άνθρωποι. Ακόμα και στην κατάσταση της όταν η Lydia την λέει μαμά εκείνη της λέει μην την λέει έτσι. Όταν ο Daryl συνέρχεται ρωτάει την Lydia αν σκότωσε την Alpha και εκείνη τον ρωτάει αν εκείνος θα σκότωνε τον πατέρα του. Όταν η Alpha ξυπνά βλέπει το μαχαίρι της καρφωμένο με ένα σημείωμα που λέει ο τρόπος σου δεν είναι ο μοναδικός τρόπος.


Από ότι φαίνεται Whisperers την έχουν σώσει και μόλις ξυπνά αρχίζει να λέει πως πλέον δεν είναι αδύναμη και πως το κοπάδι τους θα τος σφάξουν με τις κραυγές τους να είναι σαν τραγούδι στα αυτιά της. Και κλείνει με το ποιηματάκι We are Free !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.